Vihdinkatu 4 A 16, Anttilanmäki, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 405 currently vacant homes listed?

Valoisa yksiö

Tässä loisto yksiö, jossa on lasitettu parveke. Valoisa ja hyvin suunniteltu koti tekee kotoilusta viihtyisää. Kauniissa asunnossa on laadukkaat pintamateriaalit ja nykyaikainen varustelu.

Kodissa on harmaa laminaattilattia ja valkoiseksi maalatut seinät. Tilava lasitettu parveke, jonne sopii hyvin kalusteita.

Avokeittiössä on keraaminen liesi, astianpesukone ja tilava jääpakastinkaappi. Asunnossa on selkeä eteinen, jossa on mukavasti säilytystilaa. Lisää säilytystilaa tuo verkkokomero, joka sijaitsee talon 1.kerroksessa.
Kauniissa kylpyhuoneessa on ihana valaistus ja peilikaapissa on spottivalo lavuaarin yllä. Kylpyhuoneessa on myös liitäntä pyykinpesukoneelle. Talossa asukkailla on käytössä ilmainen pesutupa ja kuivaushuone.

Voit myös tehdä tästä kodista omaan persoonasi sopivan! Tutustu esimerkiksi maalietuun tästä.

Vuokraa tästä viihtyisä koti!

Vihdinkatu 4

Kahdessa hissillisessä talossa on yhteensä 66 viihtyisää Lumo-vuokrakotia. Tasokkaasta yksiöstä, kaksiosta tai kolmioista on helppo tehdä itselle sopiva, toimiva koti avarien pohjien ja tyylikkäiden sisustuspintojen ansiosta. Asuntojen värimaailma on vaalea, lattialaminaatit ovat tammen tai harmaan sävyiset ja kylpyhuoneiden laatat ovat raikkaan valkoisia tai vaalean harmaita. Kaikissa asunnoissa on valoisat lasitetut parvekkeet ja alimmissa kerroksissa on terassi. Isoimmissa asunnoissa on sauna.

Asukkaiden yhteiskäytössä on pesula, talosauna ja monipuoliset varastotilat. Kiinteistöille rakennetaan 100 autopaikkaa, joista 60 on katospaikkoja.

Samalla tontilla on Vihdinkatu 6.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2015

Energy rating C

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., shared drying room Drying room in a different building., bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Anttilanmäki

Anttilanmäellä, hyvällä paikalla, rautatieaseman ja keskustan palveluiden lähellä sijaitsevat kodit auttavat toimivan arjen järjestämisessä. Uusi matkakeskus aukeaa rautatieaseman läheisyyteen syksyllä 2015.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.