Vihdinkatu 6 C 21, Anttilanmäki, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 727 currently vacant homes listed?

Kauniissa asunnossa on laadukkaat pintamateriaalit ja nykyaikainen varustelu. Harmaan sävyinen laminaattilattia ja valkoiseksi maalatut seinät viimeistelevät tyylikkään asunnon. Nykyaikaisessa keittiössä on keraaminen liesi, astianpesukone ja tilava jääpakastinkaappi.

Asunnon eteisessä ja makuuhuoneessa on mukavasti säilytystilaa sekä asuntokohtainen lämmin irtainvarasto sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Eteisestä kulku kylpyhuoneeseen. Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on tumman sävyiset laatat ja nykyaikaiset vesikalusteet. Peilikaapissa on kaunis valaistus. Kylpyhuoneessa on myös liitäntä pyykinpesukoneelle. Iso lasitettu parveke, jonne sopii mainiosti kalusteita. Parvekkeelle kulku makuuhuoneen kautta.

Kaikissa asunnon ikkunoissa on sälekaihtimet. Tässä asunnossa vesimaksu on 18 €/hlö/kk. Vesimaksu ei sisälly vuokraan.

Talossa asukkailla on käytössä ilmainen pesutupa ja kuivaushuone.

Huomioithan, että kuvat on otettu ennen nykyistä vuokralaista, joten kuvista poiketen seinillä saattaa olla asumisen jälkiä. Mikäli muuttaessasi haluat pintaremontoida uuden kotisi ilmeen mieleiseksi, saat muuttaessasi omatoimiremonttiedun.
Tutustu etuihimme tarkemmin Lumon sivuilla ja löydä ideoita!

Vihdinkatu 6

Kahdessa hissillisessä talossa Lahden Anttilanmäellä on tasokkaita yksiöitä, kaksiota ja kolmioita. Asuntojen värimaailma on vaalea, lattialaminaatit ovat tammen tai harmaan sävyiset ja kylpyhuoneiden laatat ovat raikkaan valkoisia tai vaalean harmaita. Kaikissa asunnoissa on valoisat lasitetut parvekkeet ja alimmissa kerroksissa on terassi. Isoimmissa asunnoissa on sauna.

Asukkaiden yhteiskäytössä on pesula, talosauna ja monipuoliset varastotilat. Autopaikkoja on yhteensä 100, joista 60 katoksessa.

Katso myös samalla tontilla sijaitseva Vihdinkatu 4.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2015

Energy rating C

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., shared drying room Drying room in a different building., bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 857 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Anttilanmäki

Anttilanmäellä, hyvällä paikalla, juna-aseman ja keskustan palveluiden lähellä sijaitsevat kodit auttavat toimivan arjen järjestämisessä. Uusi matkakeskus palvelee rautatieaseman kupeessa.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.