Vihdinkatu 6 C 11, Anttilanmäki, Lahti

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kaunis, valoisa kaksio upealla sijainnilla!

 Toimivan pohjaratkaisun omaava tyylikäs kaksio pariskunnalle tai tilaa rakastavalle sinkulle! Tässä asunnossa on harmaan sävyinen laminaattilattia ja valkoiseksi maalatut seinät. Kaikissa asunnon ikkunoissa on sälekaihtimet.

Olohuoneen kautta pääset tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, jonne sopii mainiosti kalusteita. Nykyaikaisessa keittiössä on keraaminen liesi, astianpesukone, tilava jääpakastinkaappi ja säilytystilaa. Kompakti keittiö takaa tehokkaan kokkauksen. Kylpyhuoneessa on kaunis valaistus ja tyylikkäät, vaaleat laatat. Allas- ja peilikaappi sekä likapyykkikaappi tuovat säilytystilaa myös kylpyhuoneeseen. Peilikaapissa on spottivalo lavuaarin yllä. Pyykinpesukoneelle on liitäntä.

Huom. Kuvat on otettu asunnosta talon valmistuttua, joten kuvista poiketen seinillä saattaa olla asumisen jälkiä. Mikäli muuttaessasi haluat pintaremontoida uuden kotisi ilmeen mieleiseksi, saat muuttaessasi omatoimiremontti -edun.
Tutustu etuihimme tarkemmin Lumon sivuilla ja löydä ideoita!

Talossa asukkailla on käytössä talosauna sekä 6D:ssä on ilmainen pesutupa ja kuivaushuone.

Tervetuloa asumaan Vihdinkatu 6:een!

Vihdinkatu 6

Kahdessa hissillisessä talossa Lahden Anttilanmäellä on tasokkaita yksiöitä, kaksiota ja kolmioita. Asuntojen värimaailma on vaalea, lattialaminaatit ovat tammen tai harmaan sävyiset ja kylpyhuoneiden laatat ovat raikkaan valkoisia tai vaalean harmaita. Kaikissa asunnoissa on valoisat lasitetut parvekkeet ja alimmissa kerroksissa on terassi. Isoimmissa asunnoissa on sauna.

Asukkaiden yhteiskäytössä on pesula, talosauna ja monipuoliset varastotilat. Autopaikkoja on yhteensä 100, joista 60 katoksessa.

Katso myös samalla tontilla sijaitseva Vihdinkatu 4.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2015

Energy rating C

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., shared drying room Drying room in a different building., bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 926 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Anttilanmäki

Anttilanmäellä, hyvällä paikalla, juna-aseman ja keskustan palveluiden lähellä sijaitsevat kodit auttavat toimivan arjen järjestämisessä. Uusi matkakeskus palvelee rautatieaseman kupeessa.

Katso Lahden seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lahden reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.