Harapaisentie 12 A 14, Harapainen, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Saunallinen kaksio hissitalossa Harapaisessa!

Tämä koti on kivalla paikalla lähellä keskustan palveluja! Asunto on avara ja valoisa. Tilava parveke antaa lisää asumisviihtyvyyttä.

Lattiat ovat vihertävää muovimattoa. Seinät on maalattu vaaleiksi vihertävällä tehosteseinällä. Seinissä on muutamia taulukoukun jälkiä, mutta tarjoamme uusille omatoimiremonttitarvikkeet maalaamista varten. Keittiökaapit ovat valkoiset. Varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, liesi sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on vaalea muovimatto sekä laattaseinät. Pyykinpesukoneelle on tilavaraus ja liitännät. Omassa saunassa on kiva saunoa. 

Kiinnostuitteko, vuokratkaa tästä uusi koti!

HUOM! Vuokrataan kalustamattomana!

 

Vuokraa tämä koti nyt – saat kaupan päälle 250€ arvoisen K-raudan lahjakortin.

Harapaisentie 12:n ajalla 7.5.-31.5.2019 vuokrasopimuksen allekirjoittaneet uudet asiakkaat saavat 250 euron lahjakortin K-rautaan. Etu koskee vain toteutuneita vuokrasopimuksia.

 

Harapaisentie 12

Kolmikerroksisen talon jokaisessa asunnossa on hyvät parvekkeet. Talon asukkaiden käytössä on kuivaushuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1999

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 946 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Harapainen

Asuinalue, joka sijaitsee keskustan ja Myllymäen palveluiden tuntumassa. Kävelymatkan päästä löytyvät myös keskustan oppilaitokset.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.