Harapaisentie 12 A 15, Harapainen, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Haluatko asua keskustan kupeessa saunallisessa kolmiossa?

Asunnossa on kätevä pohja niin pariskunnalle, jotka haluavat esim. työhuoneen tai lapsiperheelle. Lasitettu parveke antaa asumisviihtyvyyttä.

Asunnon lattiat ovat vihertävää muovimattoa. Koko asunnossa seinät ovat vaaleat maaliseinät, taulukoukkuja on jonkin verran. Halutessasi voit maalata seinät LUMO-omatoimiremontilla.

Keittiössä on valkoiset kaapistot, välitila on laatoitettu. Varustukseen kuuluvat liesi, jääpakastinkaappi sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on harmaa lattia, seinät ovat valkoista laattaa. Kylpyhuone on tilava ja sinne mahtuu hyvin pesukone. Omassa saunassa on kiva kylpeä. Säilytystilaa on makuuhuoneissa ja eteisessä. HUOM! Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Muuta Harapaisentielle!

Harapaisentie 12

Kolmikerroksisen talon jokaisessa asunnossa on hyvät parvekkeet. Talon asukkaiden käytössä on kuivaushuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1999

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Harapainen

Asuinalue, joka sijaitsee keskustan ja Myllymäen palveluiden tuntumassa. Kävelymatkan päästä löytyvät myös keskustan oppilaitokset.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.