Kaartinkatu 6 D 33, Skinnarila, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa kaksio Kaartinkadulla

Tässä kodissa on iso lasitettu parveke. Säilytystilaa on vaatehuoneessa. Huoneiston pohja on selkeä ja huoneet ovat tilavat. Kaihtimet ovat kaikissa ikkunoissa.

Lattiat ovat beigeharmahtavaa muovimattoa. Seinät ovat maalatut vaaleiksi. Halutessanne voitte maalata seinät Lumo-omatoimiremontilla. Keittiön kaapistot ovat valkoiset, taso on beigen värinen. Varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja liesi, liitäntä on astianpesukoneelle. Kylpyhuoneen lattia on harmahtava, seinät ovat sinertävää ja vaaleaa. Pyykinpesukoneelle on tuloliitäntä.

HUOM! Vuokrataan kalustamattomana. Asunto saattaa vapautua jo huhtikuun alkupuolella. Ottakaa yhteyttä, jos olette kiinnostuneita vuokraamaan jo aiemmin.

Muuta Kaartinkadulle!

Kaartinkatu 6

Talo on aivan alakoulun ja päiväkodin vieressä. Asunnoissa on selkeät pohjaratkaisut ja sälekaihtimet. Talossa on maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Sisäpiha on lapsiystävällinen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1976

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Skinnarila

Skinnarila sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta. Se on luonnonläheinen kaupunginosa, jossa veneranta, uimarannat ja alkuperäinen luonto toimivat vetovoimatekijöinä uusille asukkaille. Skinnarila tunnetaan myös yliopistosta ja yliopiston ympärille kehittyneestä korkeasta teknologian yritystoiminnasta. Sammonlahden palvelut ovat vieressä. Keskustaan on hyvät liikenneyhteydet.Sammonlahti

Sammonlahti on läntisen alueen palvelukeskus. Alueella on muun muassa ruokakauppoja, päiväkoteja, koulu, terveyskeskus, kirjasto ja apteekki. Erilaisia eri-ikäisille tarkoitettuja harrastusmahdollisuuksia on tarjolla. Uimarantakin lähellä. Sammonlahdesta on Lappeenrannan keskustaan noin kuusi kilometriä hyvillä liikenneyhteyksillä.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.