Kierniemenraitti 4 B 27, Skinnarila, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa kaksio lasitetulla parvekkeella Skinnarilassa

Tässä kodissa on iso lasitettu parveke. Säilytystilaa on vaatehuoneessa. Huoneiston pohja on selkeä ja huoneet ovat tilavat.

Lattiat ovat harmahtavaa muovimattoa. Seinät ovat maalattu vaaleiksi. Seinissä on hieman taulukoukkuja, mutta LUMO-omatoimiremontilla voit maalata seinät mieleiseksesi. Keittiön kaapistot ovat valkoiset, astianpesukoneelle on tilavaraus. Varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja liesi. Kylpyhuoneessa harmaa massalattia. Seinät ovat vaaleat. Pyykinpesukoneelle on tuloliitäntä.

Huom! Vuokrataan kalustamattomana.

Tartu tilaisuuteen ja vuokraa koti Kierniemenraitilta!

Kierniemenraitti 4

Kierniemenraitin talossa on valoisat asunnot, ja pihalla on kiva leikkipaikka lapsille. Asukkaiden käytössä on kuivaushuone, ja he voivat käyttää Kaartinkatu 6:n pesutupaa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, root cellar, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Skinnarila

Skinnarila sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta. Se on luonnonläheinen kaupunginosa, jossa veneranta, uimarannat ja alkuperäinen luonto toimivat vetovoimatekijöinä uusille asukkaille. Skinnarila tunnetaan myös yliopistosta ja yliopiston ympärille kehittyneestä korkeasta teknologian yritystoiminnasta. Sammonlahden palvelut ovat vieressä. Keskustaan on hyvät liikenneyhteydet.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.