Liesharjunkatu 7 C 18, Sammonlahti, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 505 currently vacant homes listed?

Läpitalon valoisa kaksio kivalla sijainnilla.

Tähän kotiin on helppo tulla. Asunto on maatasolla. Huoneet ovat tilavat. Vaatehuoneessa on säilytystilaa. Keittiöön mahtuu hyvän kokoinen ruokailuryhmä. Olohuone on helppo sisustaa. Parveke on maantasolla sisäpihan puolella.

Lattia on vaaleaa beigeä muovimattoa. Olohuoneen seinät ovat vaaleat harmahtavalla tehosteseinällä. Makuuhuoneen seinät on maalattu vaalean punertavilla maalisävyillä. Asumisen jälkiä on hieman seinissä havaittavissa, mutta Lumo-omatoimiremontilla saat luotua asunnon seinistä mieleisesi.

Kylpyhuoneessa on massalattia, seinät ovat vaaleat. Pyykinpesukoneelle on liitännät. Keittiön kaapistot ovat vaaleat, välitila on beigeä laattaa, taso on puun värinen. Varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, liesi sekä varaus astianpesukoneelle.

Vuokraa tästä koti palveluiden ääreltä!

Liesharjunkatu 7

Talo, jonka sisäpiha on vehreä ja lapsiystävällinen. Asumismukavuutta lisäävät vaatehuoneet sekä parvekkeet. Suurin osa asunnoista on valoisia läpitalon huoneistoja. Asukkaiden käytössä on kuivaushuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1982

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Sammonlahti

Sammonlahti on läntisen alueen palvelukeskus. Alueella on muun muassa ruokakauppoja, päiväkoteja, koulu, terveyskeskus, kirjasto ja apteekki. Erilaisia eri-ikäisille tarkoitettuja harrastusmahdollisuuksia on tarjolla. Uimarantakin lähellä. Sammonlahdesta on Lappeenrannan keskustaan noin kuusi kilometriä hyvillä liikenneyhteyksillä.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.