Maininkikatu 12 as. 24, Kariniemi, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Saunallinen kaksio Kariniemessä!

Tästä kodista nauttivat niin yksin tai kaksin asujat. Valoisa asunto sijaitsee talon kulmapäädyssä.

Lattiat ovat pyökkilaminaattia. Makuuhuoneessa on harmaat tapettiseinät, joissa on taulukoukun jälkiä. Olohuoneen seinät ovat vaaleaa tapettia ja maalia. Muualla on vaaleaa ja harmaata maaliseinää. Halutessasi voit maalata seinät LUMO-omatoimiremontilla (tapetit poistettava).

Keittiön kaapistot ovat harmaat, välitila on laatoitettu mintun vihreäksi. Keittiössä on hyvin säilytys- ja laskutilaa. Varustetasoon kuuluu jääpakastinkaappi ja liesi. Tilavaraus on astianpesukoneelle. Ruokapöydälle on sopiva nurkkaus keittiön ikkunan edessä.

Kylpyhuoneessa on harmaa muovimatto, seinät ovat vaaleat mintun värisellä tehostelaatalla. Tilavaraus on pyykinpesukoneelle. Omassa saunassa on kiva saunoa.

Kiinnostuitko, vuokraa tästä koti!

Vuokrataan kalustamattomana.

Maininkikatu 12

Hissitalo, jonka kaikissa asunnoissa on parvekkeet ja tilavat kylpyhuoneet. Pihalla on kiva leikkipaikka lapsille. Yhteistiloista löytyvät maksuton pesutupa ja kuivaushuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1997

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kariniemi

Vehreä asuinalue Saimaan läheisyydessä, muutaman kilometrin päässä keskustasta. Voisalmen palvelut kuten alakoulu, päiväkoti, ruokakauppa, apteekki ja tankkausasema, ovat noin kilometrin päässä. Metsäiset kalliomaastot ja Saimaan rannat ovat lähes pihapiirissä, joten ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät. Hyvät pyörätiet keskustaan.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.