Orioninkatu 9 A 13, Skinnarila, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Iso kaksio Sammonlahden palvelujen äärellä!

Hissitalon valoisa kaksio odottaa uusia asukkaita. Asunto sopii niin senioreille kuin nuorillekin. Lasitettu parveke on kiva. Vaatehuoneessa on säilytystilaa.

Asunnon lattiat ovat harmaata laminaattia. Keittiön ja eteisen seinät ovat vaaleaa maalia. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa on vaaleat maaliseinät harmaalla tehosteseinällä. Joitakin taulukoukkuja on seinissä, mutta LUMO-omatoimiremontilla voit maalata seinät, jos haluat.

Keittiön kaapistot ovat puunväriset. Varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja liesi. Kylpyhuoneessa on harmaa muovimatto, seinät ovat vihreää ja vaaleaa. Pyykinpesukoneelle on tuloliitäntä.

Osa kuvista on kuvattu muutama vuosi sitten. HUOM! Vuokrataan kalustamattomana.

Vuokraa koti Orioninkadulta!

Orioninkatu 9

Hissillinen kerrostalo sopii myös senioreille ja on aivan kauppojen äärellä. Kerhohuoneessa on monenlaista toimintaa. Talossa on hyvät yhteistilat, kuten maksuton pesutupa ja kuivaushuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1977

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, root cellar, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 791 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Skinnarila

Skinnarila sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta. Se on luonnonläheinen kaupunginosa, jossa veneranta, uimarannat ja alkuperäinen luonto toimivat vetovoimatekijöinä uusille asukkaille. Skinnarila tunnetaan myös yliopistosta ja yliopiston ympärille kehittyneestä korkeasta teknologian yritystoiminnasta. Sammonlahden palvelut ovat vieressä. Keskustaan on hyvät liikenneyhteydet.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.