Pirkonlähteenkatu 5 A 5, Sammonlahti, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Läpitalon kaksio kivalla sijainnilla.

Tässä kodissa on toimiva pohja. Huoneet ovat tilavat, sisustaminen on helppoa. Keittiöön mahtuu hyvän kokoinen ruokailuryhmä.

Seinät ovat maalattu vaaleiksi. Lumo-omatoimiremontilla saatte maalata asunnon seinistä mieleisesi. Muovimatot ovat beigehtävät ja niissä on näkyvissä joitakin asumisen jälkiä. Keittiökaapit ovat valkoiset välitila on laatoitettu. Astianpesukoneelle on tilavaraus. Keittiössä on liesi ja jääpakastinkaappi. Kylpyhuoneessa on harmaa massalattia ja vaaleat seinät, suihkunurkassa on osalaatoitus. Pyykinpesukoneelle on liitäntä.

Asunnon varasto on kylmässä piharakennuksessa.

Kuvat on otettu ennen nykyisten asukkaiden muuttoa.

Vuokraa tästä valoisa koti!

Pirkonlähteenkatu 5

Kolmekerroksisen talon jokaisessa asunnossa on oma parveke. Yhteiskäytössä on kuivaushuone. Asukkailla on mahdollisuus autokatospaikkaan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1991

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 806 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Sammonlahti

Sammonlahti on läntisen alueen palvelukeskus. Alueella on muun muassa ruokakauppoja, päiväkoteja, koulu, terveyskeskus, kirjasto ja apteekki. Erilaisia eri-ikäisille tarkoitettuja harrastusmahdollisuuksia on tarjolla. Uimarantakin lähellä. Sammonlahdesta on Lappeenrannan keskustaan noin kuusi kilometriä hyvillä liikenneyhteyksillä.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.