Pirkonlähteenkatu 5 B 10, Sammonlahti, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Etsitkö valoisaa kotia Sammonlahden palvelujen läheltä?

Tähän kotiin on helppo tulla. Asunto sijaitsee maantasokerroksessa. Asunto sopii niin senioreille kuin nuoremmillekin lapsiperheille. Omalla patiolla on kiva juoda aamukahvit. Ikkunoista näkee viereiselle urheilukentälle.

Asunnon lattiat ovat beigeä muovimattoa paitsi olohuoneessa ja keititiössä on laminaattia. Seinät ovat siistit vaalea, toisessa makuuhuoneessa on harmaa tehosteseinä. Keittiökaapit ovat valkoiset, varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja liesi. Tilavaraus on astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on harmaa massalattia ja tilavaraus on pyykinpesukoneelle.

Tyhjän asunnon kuvat on otettu ennen nykyisten asukkaiden muuttoa. Vuokrataan kalustamattomana.

Muuta Pirkonlähteenkadulle!

Pirkonlähteenkatu 5

Kolmekerroksisen talon jokaisessa asunnossa on oma parveke. Yhteiskäytössä on kuivaushuone. Asukkailla on mahdollisuus autokatospaikkaan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1991

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 926 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Sammonlahti

Sammonlahti on läntisen alueen palvelukeskus. Alueella on muun muassa ruokakauppoja, päiväkoteja, koulu, terveyskeskus, kirjasto ja apteekki. Erilaisia eri-ikäisille tarkoitettuja harrastusmahdollisuuksia on tarjolla. Uimarantakin lähellä. Sammonlahdesta on Lappeenrannan keskustaan noin kuusi kilometriä hyvillä liikenneyhteyksillä.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.