Punkkerikatu 8 A 1, Skinnarila, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Skinnarilassa hissitalossa tilava kolmio.

Skinnarilassa hissillisen kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa tilava kolmio vailla uusia asukkaita. Asunnossa on kahta erilaista muovimattoa. Asunnon seinät ovat maalatut keltaisella maalilla, olohuoneessa ja toisessa makuuhuoneessa on ruskea tehosteseinä. Seinissä joitakin asumisen jälkiä havaittavissa, LUMO-maaliedulla voit maalata asunnon mieleiseksesi. Keittiön kaapit ovat vaaleat. Varustukseen kuuluvat liesi sekä jääpakastinkaappi. Tilavaraus on astianpesukoneelle. Parveke on lasitettu. Kylpyhuoneessa on vaaleat seinät ja harmaa massalattia. Pyykinpesukoneelle on tuloliitäntä.

HUOM! Vuokrataan kalustamattomana!

Klikkaa uudeksi osoitteeksesi Punkkerikatu 8.

Punkkerikatu 8

Talon kaikissa asunnoissa on hyvät parvekkeet ja selkeät pohjaratkaisut. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa sekä kuivaushuone. Yliopistolle on noin viiden minuutin kävelymatka.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1979

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Skinnarila

Skinnarila sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta. Se on luonnonläheinen kaupunginosa, jossa veneranta, uimarannat ja alkuperäinen luonto toimivat vetovoimatekijöinä uusille asukkaille. Skinnarila tunnetaan myös yliopistosta ja yliopiston ympärille kehittyneestä korkeasta teknologian yritystoiminnasta. Sammonlahden palvelut ovat vieressä. Keskustaan on hyvät liikenneyhteydet.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.