Punkkerikatu 8 A 13, Skinnarila, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 445 currently vacant homes listed?

Hissitalon kolmio odottaa uutta asukasta Skinnarilassa.

Tässä kolmiossa on kiva pohja lapsiperheelle tai kimppakämpäksi. Huoneet ovat tilavat ja helposti sisustettavissa. Parvekkeella on lasitus.

Asunnon lattiat ovat rusehtavaa muovimattoa, keittiössä on vaaleampi. Seinät on maalattu beigellä ruskeilla tehosteseinillä. LUMO-maaliedulla voit maalata asunnon mieleiseksesi. Keittiön kaapit sekä välitilalaatta ovat valkoiset, työtaso on beige. Varustetasoon kuuluu liesi ja jääviileäkaappi. Astianpesukoneelle on tilavaraus. Kylpyhuone on remontoitu juuri, lattiat ovat tummaa laattaa ja seinät harmahtavaa tapettia. Tilavaraus on pyykinpesukoneelle.

HUOM! Asunto vuokrataan kalustamattomana. Osa kuvista on otettu ennen nykyisen asukkaan asuntoon muuttoa.

Muuta Punkkerikadulle!

Punkkerikatu 8

Talon kaikissa asunnoissa on hyvät parvekkeet ja selkeät pohjaratkaisut. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa sekä kuivaushuone. Yliopistolle on noin viiden minuutin kävelymatka.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1979

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 864 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Skinnarila

Skinnarila sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta. Se on luonnonläheinen kaupunginosa, jossa veneranta, uimarannat ja alkuperäinen luonto toimivat vetovoimatekijöinä uusille asukkaille. Skinnarila tunnetaan myös yliopistosta ja yliopiston ympärille kehittyneestä korkeasta teknologian yritystoiminnasta. Sammonlahden palvelut ovat vieressä. Keskustaan on hyvät liikenneyhteydet.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.