Sirkkelimiehenkatu 4 B 9, Kanavansuu, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa ylimmän kerroksen päätyasunto!

Tämä läpitalon huoneisto on kivalla pohjaratkaisulla. Asunto sopii esimerkiksi tilaa rakastavalle sinkulle tai pariskunnalle, miksei pienen lapsen perheellekin. Asunto on ihanan valoisa ja ikkunoista voi ihailla Kanavansuun kaunista luontoa.

Asunnossa on tumman harmaa muovimatto. Seinät ovat pääosin vaaleaa maalia, makuuhuoneen päätyseinä on beige. Jonkun verran seinissä on taulukoukun jälkiä, mutta jos haluat, annamme Lumo-omatoimiremonttimaalit ja voit maalata seinät. Erillinen wc on kätevä. Kylpyhuone on kivan kokoinen ja siellä on tilavaraus pyykinpesukoneelle. Keittiön kaapistot ovat harmaat, välitila ja taso ovat valkoiset. Varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, liesi ja tilavaraus astianpesukoneelle.

HUOM! Asunto vuokrataan kalustamattomana!

Klikkaa uudeksi osoitteeksi Sirkkelimiehenkatu 4!

Sirkkelimiehenkatu 4

Luhtitalo, jonka asunnoissa on toimivat pohjaratkaisut. Asumismukavuutta lisäävät parvekkeet sekä talossa oleva kuivaushuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 1995

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Shared drying room Drying room in a different building.

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 878 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kanavansuu

Kanavansuu sijaitsee Saimaan kanavan varrella Lappeenrannan itäosassa, noin seitsemän kilometriä keskustasta. Palvelut sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä Lauritsalassa. Kanavansuulla on on uimaranta sekä luonnonläheiset ulkoilureitit.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.