Taaplaajankatu 4 B 15, Kanavansuu, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Etsitkö kotia luonnonläheiseltä alueelta?

Luhtitalon ensimmäisessä kerroksessa, maantasossa, oleva kaksio on vailla uusia asukkaita. Läpitalon huoneistossa on erillinen wc ja kylpyhuone.

Lattiat ovat vaaleaa muovimattoa, jossa on hiukan asumisen jälkiä näkyvissä. Seinät ovat vaaleaa maalia, olohuoneessa ja makuuhuoneessa on tehosteseinät. Joitakin asumisen jälkiä on näkyvissä. Keittiökaapit ovat vaaleat, välitila on laatoitettu. Varustukseen kuuluu liesi ja jääpakastinkaappi, jotka on juuri uusittu. Tilavaraus on astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on harmaa muovimatto sekä vaaleat seinät. Pyykinpesukoneelle on tilavaraus ja liitännät. Erillisessä wc:ssä on sininen muovimatto ja vaaleanpunertavaa osalaattaa.

Muuta Taaplaajankadulle!

Taaplaajankatu 4

Kaksikerroksisen parvekkeellisen luhtikerrostalon asunnoissa on hyvät pohjaratkaisut. Asukkaiden yhteiskäytössä ovat pesutupa, kuivaushuone, grillikatos sekä monikäyttöinen kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 1992

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Shared sauna Sauna in a different building., shared washing house Washing house in a different building., shared drying room Drying room in a different building.

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 738 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kanavansuu

Kanavansuu sijaitsee Saimaan kanavan varrella Lappeenrannan itäosassa, noin seitsemän kilometriä keskustasta. Palvelut sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä Lauritsalassa. Kanavansuulla on uimaranta sekä luonnonläheiset ulkoilureitit.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.