Taaplaajankatu 4 A 10, Kanavansuu, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Etsitkö uutta kotia luonnonläheiseltä alueelta?

Luhtitalon toisessa kerroksessa oleva kaksio on vailla uusia asukkaita. Läpitalon huoneistossa on erillinen wc ja kylpyhuone. Rauhallinen asuinalue on luonnon lähellä.

Lattiat ovat vaaleaa muovimattoa, jossa on hiukan asumisen jälkiä näkyvissä. Seinät ovat maalatut ja niissä on taulukoukun jälkiä. Seinät voitte maalata halutessannen LUMO-omatoimiremontilla. Keittiökaapit ovat vaaleat, välitila on laatoitettu. Varustukseen kuuluu liesi, jääpakastinkaappi sekä tilavaraus astienpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on harmaa massalattia ja vaaleat laattaseinät. Pyykinpesukoneelle on tilavaraus ja liitännät. Erillinen wc on näppärä arjessa.

Muuta Taaplaajankadulle!

Taaplaajankatu 4

Kaksikerroksisen parvekkeellisen luhtikerrostalon asunnoissa on hyvät pohjaratkaisut. Asukkaiden yhteiskäytössä ovat pesutupa, kuivaushuone, grillikatos sekä monikäyttöinen kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 1992

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 779 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kanavansuu

Kanavansuu sijaitsee Saimaan kanavan varrella Lappeenrannan itäosassa, noin seitsemän kilometriä keskustasta. Palvelut sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä Lauritsalassa. Kanavansuulla on uimaranta sekä luonnonläheiset ulkoilureitit.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.