Upseeritie 12 C 10, Rakuunamäki, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

1800-luvun persoonallinen koti Rakuunanmäellä

Tämä uniikki koti sijaitsee rauhallisella alueella, Rakuunanmäen Saimaan puoleisella laidalla. Viehättävä vanha varuskunta-alue historiallisine rakennuksineen luo upeat puitteet asumiselle. Lähistöltä löytyy niin keskustan ja Pallon palvelut, kuin Saimaa ja kaunis luonto.

Talo on rakennettu 1800-luvulla ja peruskorjattu 2003, vaalien alkuperäistä henkeä. Alueen asukkaiden yhteiskäytössä on uimalaituri.

Nouse puiset portaat talon toiseen kerrokseen ja olet kotona. Tässä ylimmän kerroksen päätyhuoneistossa on muunneltavissa oleva pohjaratkaisu. Asunnossa on kaksi vaatehuonetta, joista toinen soveltuu ikkunallisena myös esimerkiksi harraste- tai miksei myös lapsen huoneeksi. Olohuoneen ikkunasta avautuu rauhaisa näkymä puistikkoon, jonka takana siintää Saimaa. Koko asunnossa on vaaleat ja beiget maaliseinät, joissa on taulukoukun jälkiä näkyvissä. Lumo-omatoimiremontilla voitte maalata seinät mieleisiksenne. Lattiat ovat rusehtavaa muovimattoa. Keittiön kaapistot ovat valkoiset, välitila on vaaleaa laattaa. Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi sekä liesi. Myös kapealle astianpesukoneelle on tilavaraus. Keittiösaareke jakaa olohuoneen ja keittiön. Kylpyhuone on kokonaan laatoitettu vaalealla laatalla. Kylpyhuoneessa on myös tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Talossa on jokaisella asunnolla erittäin runsaat säilytystilat, joista osa sijaitsee kellarikerroksessa ja loput ullakolla.

Muuta Rakuunanmäelle, keskustan kupeeseen!

Upseeritie 12

Talo sijaitsee ihanteellisella paikalla vanhalla varuskunta-alueella, mikä luo viehättävät puitteet asumiselle. Talo on peruskorjattu 2003. Alueen asukkaiden yhteiskäytössä on kesäisin uimalaituri, ja lähistöllä on myös kaupungin venepaikat sekä uimaranta. Asunnoissa on paljon säilytystilaa, osassa asuntoja jopa kaksi vaatehuonetta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Low-rise apartment building

Year of construction 1893

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1187 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Leiri

Leirin kaupunginosa sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa. Alue on vanhaa perinteikästä sotilasaluetta. Pääosa palveluista on lähellä ydinkeskustaa, jonne on lyhyt kävelymatka. Kävelymatkan päässä on kaupat sekä hyvät lenkkeily- ja hiihtomaastot. Leirissä on ala-aste ja lukio.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.