Valtakatu 1 A 11, Leiri, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Saunallinen kiva kaksio hissitalossa!

Tämä koti on kivalla paikalla lähellä keskustaa, puiston reunassa. Asunto on avara ja valoisa. Tilava parveke on Valtakadun puolella.

Lattiat ovat tummaa laminaattia. Seinät on maalattu vaaleiksi, olohuoneessa on yksi beige tehosteseinä. Joitakin pieniä asumisen jälkiä havaittavissa, mutta LUMO-maaliedulla voit maalata asunnon mieleiseksesi. Ikkunoissa on sälekaihtimet. Säilytystilaa on hyvin. Keittiön varustetasoon kuuluu jääpakastinkaappi, liesi sekä tilavaraus astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Huom! Kuvat on otettu ennen nykyisten asukkaiden asuntoon muuttoa.

Muuta Valtakadulle!

Valtakatu 1

Hissillinen kerrostalo, jossa on avarat ja valoisat, parvekkeelliset asunnot. Talo sijaitsee viihtyisän ja vehreän puistoalueen laidalla. Yhteisissä tiloissa on kuivaushuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2000

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1022 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Leiri

Leirin kaupunginosa sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa. Alue on vanhaa perinteikästä sotilasaluetta. Pääosa palveluista on lähellä ydinkeskustaa, jonne on lyhyt kävelymatka. Kävelymatkan päässä on kaupat sekä hyvät lenkkeily- ja hiihtomaastot. Leirissä on alakoulu ja lukio.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.