Valto Käkelän katu 16 A 11, Kimpinen, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kimpisen saunallinen kaksio odottaa asujaa!

Toimivalla pohjalla oleva  asunto lähellä keskustan palveluja. Asunto sijaitsee hissitalon kolmannessa kerroksessa. Maaliseinät ovat erittäin siistit  vaaleat. Lattiat ovat  muovimattoa. Asunnossa on lasitettu parveke. Eteisessä on kivasti kaappitilaa.

Keittiön kaapit ovat valkoiset puulistoilla. Välitila on laatoitettu. Varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja liesi. Tilavaraus on astianpesukoneelle. Tilavassa kylpyhuoneessa on harmaa muovimatto ja vaaleat laattaseinät. Pyykinpesukoneelle on tilavaraus ja liitännät.  Asunnon kruunaa oma sauna, jossa voi kylpeä oman aikataulun mukaan.

Vuokraa tästä uusi koti!

Asunto vuokrattavissa uudelle jo 10.6.2019 lukien

Valto Käkelän katu 16

Valto Käkelan kadun kaikissa asunnoissa on tilava parveke sekä hyvin säilytystilaa. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone sekä kerhotila.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1998

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 922 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kimpinen

Alue on rauhallinen ja luonnonläheinen, ja erilaisia ulkoilumahdollisuuksia on paljon. Myllysaaren uimaranta on kivenheiton päässä. Ammattioppilaitokset ovat niin ikään lähellä. Etelä-Karjalan Keskussairaala sijaitsee alueella. Lähin ruokakauppa on supermarket Kaukaalla, lisäksi Imatrantiellä on kioski. Parin kilometrin päässä on keskusta ja sen palvelut.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.