Valto Käkelän katu 16 B 32, Kimpinen, Lappeenranta

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Saunallinen pikku asunto Kimpisessä hissitalossa!

Asunnon kompakteihin neliöihin mahtuu kivasti säilytystilaa. Parveke on lasitettu. Kylpyhuone on tilava. Omassa saunassa on hyvä kylpeä.

Lattiat ovat beigeharmaata muovimattoa. Seinät on maalattu vaaleiksi harmaavihertävillä tehoseinällä. Seinissä on taulukoukun jälkiä, mutta halutessanne voitte maalata seinät omatoimiremontilla. Keittiökaapistot ovat valkoiset puulistoin. Välitila on laatoitettu. Varustukseen kuuluu liesi ja jääpakastinkaappi. Kylpyhuoneessa on laattaseinät ja massalattia. Pyykinpesukoneelle on tilavaraus, mutta kohteessa on myös maksuton pesutupa.

Vuokrataan kalustamattomana.

Muuta Valto Käkelän kadulle!

 

Valto Käkelän katu 16

Valto Käkelan kadun kaikissa asunnoissa on tilava parveke sekä hyvin säilytystilaa. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuone sekä kerhotila.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1998

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 767 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kimpinen

Alue on rauhallinen ja luonnonläheinen, ja erilaisia ulkoilumahdollisuuksia on paljon. Myllysaaren uimaranta on kivenheiton päässä. Ammattioppilaitokset ovat niin ikään lähellä. Etelä-Karjalan Keskussairaala sijaitsee alueella. Lähin ruokakauppa on supermarket Kaukaalla, lisäksi Imatrantiellä on kioski. Parin kilometrin päässä on keskusta ja sen palvelut.

Katso Lappeenrannan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Lappeenrannan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.