Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Palomäenkatu 5 A 9, Viluluoto Keskusta, Naantali

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 504 currently vacant homes listed?

Vuokrattavana kiva kaksio Naantalista

Mitä haluat kodiltasi? Palveluita lähellä? Ulkoilumahdollisuuksia? Meren läheisyyttä?

Tarjolla on valoisa kaksio Naantalin keskustan tuntumassa. Asunto on vaaleasävyinen. Lattiaa peittävät kauniit vaaleat laminaatit ja seinät on maalattu valkoiseksi. Asunnossa on varaus astian- ja pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneen seinät on kaakeloitu. Makuuhuoneessa on runsaasti säilytystilaa.

Huoneisto on siistikuntoinen, mutta jonkin verran on asumisen jälkiä ja kiinnitysjälkiä. Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna tarvittaessa maalit ja tarvikkeet.

Tule ja viihdy merellisessä Naantalissa. Huom! Asunto on tällä hetkellä asuttu ja valokuvat saattavat poiketa nykytilanteesta.

Tervetuloa tutustumaan

Palomäenkatu 5

Ydinkeskustan läheisyydessä, Kuparivuoren maisemissa sijaitsevassa Palomäenkatu 5:ssä on 22 näppärää kotia. Joistakin asunnoista näkyy merelle Naantalin sataman suuntaan. Hissillisessä talossa on viisi kerrosta. Jokaisessa asunnossa on oma sauna ja parveke. Pihalta löytyy leikkipaikka sekä 22 lämmityspistorasiallista autopaikkaa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1998

Energy rating E

Antenna system Cable TV (DVB-C): Other

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 827 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Naantali, keskusta

Merellisissä maisemissa aivan rannikolla sijaitseva Naantali tarjoaa samalla sekä historiallisen että modernin paikan kaupunkiasumiseen. Naantalin kehittyvässä keskustassa on monipuoliset ja kattavat palvelut. Kiehtova ja omaleimainen Naantali on turvallinen paikka asua ja sen kaunis ympäristö tarjoaa erinomaiset virkistys- ja ulkoilumahdollisuudet.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.