Seppäläntie 13 A 6, Kirkonkylä, Nurmijärvi

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Käytännöllisellä pohjaratkaisulla ja rauhallisella sijainnilla oleva kolmio odottelee uusia asukkaita!

Vapautumassa tilavilla huoneilla varustettu ja rauhallisella sijainnilla Nurmijärven kirkonkylällä sijaitseva kolmio.

Tässä siistikuntoisessa asunnossa on vaalean sävyiset muovijuuttimatot ja valkoisella maalatut seinät. Asunnossa on myös kaksi kätevää ja tilavaa vaatehuonetta, jotka takaavat hyvät säilytystilat. Keittiön kaapistojen ovet ovat pyökin sävyiset ja keittiössä on varaus astianpesukoneelle. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu valkoisen ja vaalean harmaan sävyisellä laatalla. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle. Asumismukavuutta lisää tilava parveke.

Tarjoamme uudelle asukkaalle muuttoetuna maalit ja tarvikkeet. Näin pääset laittamaan kodista oman näköisen.

Vuokraa tästä kiva koti talosta, jossa viihdytään!

Seppäläntie 13

Rauhallisella aueella sijaiseva viihtyisä kerrostalo on rakennettu vuonna 1977. Kaikissa asunnoissa reilun kokoinen parveke. Asukkaiden käytössä maksuton pesutupa ja kuivaushuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1977

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, root cellar

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kirkonkylä

Kirkonkylä sijaitsee Nurmijärven idyllisen maalaismaiseman keskellä. Uusitusta keskustasta löytyvät muun muassa kirjasto, ostoskeskus, apteekki ja terveyspalvelut. Hyvät bussiyhteydet kulkevat Helsinkiin.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.