Alppitie 12 A 27, Alppila, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava kaksio Alppitien idyllisessä talossa!

Alppilan mäen päällä sijaitsevassa talossa vapautumassa 5. kerroksen huoneisto. Asunnon ikkunanäkymät ovat pohjoiseen ja itään.

Keittiössä on nykyaikaiset ja ajattomat valkoiset kaapistot rosterivetimin.
Keittiövarustukseen kuuluu astianpesukone, keraaminen liesi, jääpakastinkaappi ja tila on myös mikrolle. Työtaso on tyylikkään tummanharmaan sävyinen.

Huoneiston ikkunoissa on sälekaihtimet ja vanhaa rakennustyyliä kunnioittaen, kaikkien ikkunoiden edessä on paksut ikkunalaudat antamassa ilmettä.

Olohuone on todella iso ja valoisa sen kahteen ilmansuuntaan olevien ikkunoiden johdosta.
Sisustuksesta kiinnostuneelle olohuone on oikea helmi, johon voi rajata tilaa eri toiminnoille. Olohuoneesta on käynti myös itäpuolen lasitetulle parvekkeelle.

Säilytystilaa on makuuhuoneessa runsaasti ja lisäksi eteisen puolella on erillinen vaatehuone.

Kylpyhuone on kaakeloitu seiniä ja lattioita myöten, tyylikkäästi valkoista ja lisänä tumman harmaata laattaa tehosteena. Kylpyhuoneeseen saat halutessasi asennettua oman 40 cm leveän pesukoneen.

Lisäksi talon alakerrassa sijaitsee asukkaille maksuton pesutupa ja kuivaushuone, saunaosasto ja kerhohuone. Piha-alue on vehreä ja puistomainen, josta löytyy esim. grillipaikka ja lasten leikkipaikka leikkimökkeineen. Sisäpihalla on myös lukittu pyörävarasto.

Uusittuja vuokrakoteja Alppilassa

Alppilassa sijaitseva 1960-luvulla rakennettu kerrostalo on saanut uuden ilmeen, kun talo ja kaikki huoneistot on perusparannettu vuonna 2012 nykyaikaisiksi ja tyylikkäiksi. Alkuperäistä ovat asuntojen tilavat, valoisat huoneistopohjat, muutoin kaikki onkin uutta. Kaksioissa ja kolmioissa on lasitetut parvekkeet. Kahdeksankerroksisessa talossa on hissi ja mukavasti yhteistiloja asukkaiden käyttöön: talosauna, maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone sekä hyvät varastotilat. Pihalla on soma leikkimökki ja viihtyisä oleskelualue marjapensaineen.

Keittiöt saivat modernin ilmeen rosterisista kodinkoneista ja keraamisesta liedestä. Astianpesukone kuuluu jokaiseen asuntoon. Keittiökaapit ovat valkoiset, työtasot harmaat ja keittiön välitilan laatta on valkoinen. Kylpyhuoneissa on pääosin raikkaan valkoista laattaa, ryhdikkään harmain tehosteseinin. Asuinhuoneiden lattiat ovat tammilaminaattia. Asuntojen värimaailma sopii moneen tyyliin ja sisustukseen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1963

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 890 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Alppila on lähellä keskustaa ja Tuiraa

Alppila sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Oulun keskustasta, vehreällä ja rauhallisella alueella. Sijainti on kävelyetäisyydellä Tuiran ja Välivainion lähipalveluista. Tuirasta löytyvät kattavat ja monipuoliset palvelut, koulut, päiväkodit ja terveysasema. Busseilla, omalla autolla sekä pyörällä pääsee kätevästi kulkemaan yliopistolle, Teknologiakylään ja keskustaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.