Alppitie 12 A 44, Alppila, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Iso kolmio vapautumassa suositulla Alppilan alueella.

Lattiamateriaalina on tammilaminaatti. Huoneiston kaikki seinäpinnat ovat vaaleiksi maalatut.
Asunnossa on sälekaihtimet jokaisessa ikkunassa.

Keittiössä kaapistot ja välitilanlaatat ovat valkoiset ja työtasot ovat tyylikkään mustat. Jääpakastinkaappi ja astianpesukone ovat rosteriset. Keraaminen liesi kruunaa upean keittiön yleisilmeen.

Lasitetulle parvekkeelle on kulku olohuoneen puolelta. Parveke on mukavasti leikkikentän suuntaan.

Makuuhuoneita on kaksi joista löytyy hyvin säilytystilaa. Perimmäisessä makuuhuoneessa on hyvän kokoinen vaatehuone ja toisessa makuuhuoneessa säilytystilaa on koko seinärivistöllinen. Kaikkien komeroiden ovet ovat pinnoiltaan vaalean sävyiset.

Lisäsäilytystilaa löytyy eteisestä jossa naulakon lisäksi löytyy kaksi komeroa.

Kylpyhuoneen pintamateriaalina on käytetty laattaa. Lattiassa harmahtavaa ja seinissä valkoista sekä hyvin tumman harmaata laatta.

Kylpyhuoneessa on tila 40 cm pyykinpesukoneelle. Pyykinpesukoneen paikalle mahtuu myös 60cm levyinen pyykinpesukone mutta suihkuosuus voi jäädä tällöin hieman kapeaksi.

Alppitien talossa on jokaiselle huoneistolle oma huoneistokohtainen varasto.

Kellari tiloissa sijaitsevat pesutupa ja kuivaushuone sekä taloyhtiön sauna. Pesutupa ja kuivaushuone ovat asukkaiden vapaassa käytössä.

Jätekatos ja pyörävarasto sijaitsevat talon takapihalla. Toinen, lämmin pyörävarasto on talon kellaritiloissa. Talon sivussa sijaitsee myös lasten leikkipaikka.

Uusittuja vuokrakoteja Alppilassa

Alppilassa sijaitseva 1960-luvulla rakennettu kerrostalo on saanut uuden ilmeen, kun talo ja kaikki huoneistot on perusparannettu vuonna 2012 nykyaikaisiksi ja tyylikkäiksi. Alkuperäistä ovat asuntojen tilavat, valoisat huoneistopohjat, muutoin kaikki onkin uutta. Kaksioissa ja kolmioissa on lasitetut parvekkeet. Kahdeksankerroksisessa talossa on hissi ja mukavasti yhteistiloja asukkaiden käyttöön: talosauna, maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone sekä hyvät varastotilat. Pihalla on soma leikkimökki ja viihtyisä oleskelualue marjapensaineen.

Keittiöt saivat modernin ilmeen rosterisista kodinkoneista ja keraamisesta liedestä. Astianpesukone kuuluu jokaiseen asuntoon. Keittiökaapit ovat valkoiset, työtasot harmaat ja keittiön välitilan laatta on valkoinen. Kylpyhuoneissa on pääosin raikkaan valkoista laattaa, ryhdikkään harmain tehosteseinin. Asuinhuoneiden lattiat ovat tammilaminaattia. Asuntojen värimaailma sopii moneen tyyliin ja sisustukseen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1963

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1038 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Alppila on lähellä keskustaa ja Tuiraa

Alppila sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Oulun keskustasta, vehreällä ja rauhallisella alueella. Sijainti on kävelyetäisyydellä Tuiran ja Välivainion lähipalveluista. Tuirasta löytyvät kattavat ja monipuoliset palvelut, koulut, päiväkodit ja terveysasema. Busseilla, omalla autolla sekä pyörällä pääsee kätevästi kulkemaan yliopistolle, Teknologiakylään ja keskustaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.