Candelinintie 1 as. 7, Kaijonranta, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Reilun pohjaratkaisun omaava luhtitalokoti vehreässä Kaijonrannassa!

Tässä viihtyisässä kodissa keittiö ja olohuone avautuvat toisiinsa muodostaen ison yhtenäisen tilan perheen oleskeluun ja päivän touhuille.

Kodin seinäpinnat on maalatut. Seinäpinnoissa on jonkin verran taulujen kiinnityksistä jääneitä jälkiä, yleisilmeiltään seinät ovat kuitenkin siistikuntoiset. Halutessanne voitte kuitenkin maalata seinät mieleiseksenne, sillä tarjoamme uudelle asukkaalle muuttoetuna maalit ja tarvikkeet. Huoneiston lattiana on kodikas pähkinälaminaatti.

Keittiön kalusteet on tyylikkään valkoiset, ovissa on metalliset vetimet. Keittiön jatkeeksi avautuu ruokailutila, tilaan mahtuu ruokapöytä kuudelle.

Tilava olohuone on helposti kalustettavissa, olohuoneeseen mahtuu helposti isokin sohva ja tarvittaessa seinätilaa löytyy esim. kirjahyllylle.

Makuuhuoneet sijoittuvat rinnakkain olohuoneen ja eteisen taakse. Pienemmästä makuuhuoneesta löytyy vaatesäilytykselle tilaa kahden yläkomerollisen kaapin verran, isommassa makuuhuoneessa kaappitilaa on koko pitkä seinän mitalta.

Asunnossa on kylpyhuoneen ja saunan lisäksi erillinen wc, kylpyhuoneessa ei ole wc-istuinta.

Eteisessä on tilaa hyvin pukeutumiselle ja tuulikaappiin on hyvä jättää kengät sisään tultaessa.

Tilava lasittamaton parveke avautuu Pyykösjärven suuntaan, näkymät parvekkeelta ovat taloyhtiö leikkipihalle. Vuokraa tästä kiva koti perheellesi!

Candelinintie 1

Pieni 12 huoneiston luhtitalokohde, jonka huoneistojen kiintokalusteet ja keittiöt on uusittu. Oleskelutilojen lattiamateriaalina on laminaatti. Kaikille huoneistoille on erillisrakennuksissa pihavarasto. Ympäristö on pientaloaluetta ja Pyykösjärvi aivan lähettyvillä. Vuokraan sisältyy lämpö ja 10 mbit laajakaistayhteys.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 1981

Energy rating G2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1036 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaijonranta

Kaijonharjun kyljessä oleva pientaloalue sijaitsee Pyykösjärven vieressä. Läheisellä Kaijonharjun keskuksessa on useita kauppaliikkeitä sekä hyvin kattavat peruspalvelut, kuten kirjasto, apteekki, kaksi päiväkotia, terveyskeskus, ala- ja yläaste sekä lukio. Matkaa eteläpuolelle jäävään Oulun keskustaan on noin seitsemän kilometriä. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Bussiyhteydet alueelle ovat loistavat. Oulun Yliopisto sekä Teknologiakylä sijaitsevat aivan lähellä, samoin pyöräilymatkan päässä sijaitseva Linnanmaan uusi kauppa-alue. Linnanmaalta löytyy myös liikuntahalli ja jäähalli urheilun ystäville.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.