Candelinintie 1 as. 3, Kaijonranta, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 469 currently vacant homes listed?

Ensimmäisen kerroksen omalla pihalla oleva tilava kaksio.

Kuvaushetkellä huoneiston seinäpinnoissa on käytetty eri tehosteita. Huoneiston kaikki seinäpinnat on maalattu vaaleiksi 05/17.
Huoneiston lattiamateriaalina on tumma laminaatti.

Olohuoneesta on kulku omalle pihalle.

Keittiön kaapistot ovat vaaleat metalli vetimin. Työtasot ovat tumman sävyiset.
Keittiön varustukseen kuuluu sähköliesi ja jää-pakastinkaappiyhdistelmä sekä paikka astianpesukoneelle.

Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu peilikaappi, bide ja paikka 60cm pyykinpesukoneelle. Pyykinpesukoneen paikalle mahtuu myös hyvin pesutorni.

Vuokraan sisältyy vesi, lämpö ja 10 mbts laajakaistayhteys.

Kojamo Oyj on eläinrakas yritys joten meille on kaikki lemmikit tervetulleita asumaan huoneistoihimme!

Candelinintie 1

Pieni 12 huoneiston luhtitalokohde, jonka huoneistojen kiintokalusteet ja keittiöt on uusittu. Oleskelutilojen lattiamateriaalina on laminaatti. Kaikille huoneistoille on erillisrakennuksissa pihavarasto. Ympäristö on pientaloaluetta ja Pyykösjärvi aivan lähettyvillä. Vuokraan sisältyy vesi, lämpö ja 10 mbit laajakaistayhteys.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Balcony access block

Year of construction 1981

Energy rating G2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaijonranta

Kaijonharjun kyljessä oleva pientaloalue sijaitsee Pyykösjärven vieressä. Läheisellä Kaijonharjun keskuksessa on useita kauppaliikkeitä sekä hyvin kattavat peruspalvelut, kuten kirjasto, apteekki, kaksi päiväkotia, terveyskeskus, ala- ja yläaste sekä lukio. Matkaa eteläpuolelle jäävään Oulun keskustaan on noin seitsemän kilometriä. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Bussiyhteydet alueelle ovat loistavat. Oulun Yliopisto sekä Teknologiakylä sijaitsevat aivan lähellä, samoin pyöräilymatkan päässä sijaitseva Linnanmaan uusi kauppa-alue. Linnanmaalta löytyy myös liikuntahalli ja jäähalli urheilun ystäville.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.