Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Hiidentie 5 B 13, Puolivälinkangas, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Helppokulkuinen, ensimmäisen asuinkerroksen asunto vapautumassa.

Huoneiston seinäpinnat ovat maalipinnalla ja lattiamateriaalina on koiran tassun alle sopiva muovimatto. Jonkun verran asumisen jälki on jo nähtävillä.

Keittotilan ja eteisen kiintokalusteet ovat valkoisia, kalusteovissa on puiset koristelistat ja vetimet. Keittotilan varusteista löytyy jääpakastinkaappi, keraaminen liesi, liesikupu sekä liitäntä ja paikka astianpesukoneelle.

Makuuhuoneessa on vaatteiden säilytykselle varattu kolme vaatekaappia. Kaapit ovat valkoisilla rungoilla, kaappien ovet ovat harmaat ja ovissa on harmaat muovivetimet.

Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu ja kylpyhuoneen lattiana on vihertävä muovimatto. Kylpyhuoneen varusteisiin kuuluu suihku, suihkuverhotanko, allas, bidee, wc-istuin sekä liitäntä ja poisto pesukoneelle. Tilaan mahtuu hyvin 60 cm leveä pyykinpesukone ja tarvittaessa pesutornikin. Saunassa ei ole tuuletusikkunaa.

Eteisessä säilytystilaa yläkomerollisissa siivouskomerossa ja kolmessa vaatekaapissa, päällysvaatteille löytyy avonaulakko.

Suojaisa, rivitalopihamainen huoneistopiha avautuu Odessan puiston suuntaan.

Vuokra sisältyy lämmitys, 10 Mbit laajakaistayhteys ja pesutuvan veloitukseton käyttö. Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna myös maalit ja tarvikkeet. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Hiidentie 5

Kolmikerroksinen hissitön kerrostalo sijaitsee Hiidentien päässä rauhallisella paikalla. Bussilla pääsee melkein kotiovelle saakka, sillä pysäkki on talon kohdalla.

Kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Yhteistiloissa on huoneistokohtainen varasto, maksuton pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone, lastenvaunuvarasto ja pyörävarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1995

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 733 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Puolivälinkangas

Puolivälinkangas sijaitsee noin 4 kilometriä Oulusta pohjoiseen. Alueella sijaitseva Odessanpuisto on loistava paikka ulkoiluun: puisto n talvisin valaistu latu ja kesäisin pururata. Alueella ovat hyvät lähipalvelut, sillä kauppakeskus sijaitsee noin kilometrin päässä. Liikenneyhteydet eri puolille Oulua ovat erinomaiset. Noin kahden kilometrin päässä on Linnanmaan yliopisto ja Teknologiakylä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.