Hiidentie 5 B 22, Puolivälinkangas, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Erinomaisella paikalla Puolivälikankaalla iso kaksio.

Huoneisto sijaitsee kolmannessa kerroksessa.
Huoneiston lattiamateriaalina on vaalea tammilaminaattilattia sekä seinät maalattu vaaleiksi.

Pesuhuoneen varustukseen kuuluu paikka pyykinpesukoneelle ja pyykkikaappi. Pyykkikaapin viereen mahtuu hyvin 60cm leveä pyykinpesukone.

Keittiön kaapistot, työtaso sekä kodinkoneet ovat uusittu. Kaapistot ovat vaaleat ja työtaso puun sävyinen. Välitilan laatta on sävyltään vaalean sininen.
Varusteena keittiössä on jääpakastinkaappiyhdistelmä sekä tila astianpesukoneelle sekä 60cm leveä keraaminen liesi.

Eteisen käytävän päässä sijaitsee erillinen wc, jonka lattiamateriaalina on harmaa muovimatto ja seinäpinnat on maalattu vaaleiksi. Lavuaarin tausta on laatoitettu vaalean vaalean sinisellä laatalla. Peilikaappi ja bide löytyvät varusteista.

Olohuone on suuri ja näin ollen sinne mahtuu hyvin vanhempien sänky, mikäli lapsille varataan makuuhuone. Silti tilaa jää hyvin olohuoneen huonekaluille.
Olohuoneen perältä on kulku isolle parvekkeelle jossa näkymät Odessan puistoon.

Säilytystilaa löytyy huoneistosta reilusti. Eteisessä on kolme komerollista kaappitilaa ja naulakko sekä yläkaapit. Makuuhuoneessa on iso vaatehuone.

Makuuhuoneen ja keittiön ikkunat ovat sisäpihalle päin. Näistä on hyvä seurata esim. lapsia jotka leikkivät taloyhtiön leikkipaikalla.

Hiidentie 5 on rakennettu vuonna 1995 ja se koostuu kahdesta erillisestä talosta. A ja B raput ovat samaa taloa ja C ja D raput samaa taloa. Talot ovat kolme kerroksisia ja kellarista löytyy lämpimät varastokopit.
C-D talosta löytyy kuivaushuone sekä pesutupa jotka ovat asukkaiden vapaassa käytössä. Vaunu- ja pyörävarastot löytyvät katutasossa rappujen vierestä.
Kohde on hissitön.

Taloyhtiön tontti on osittain aidattu, joka tuo turvallisuutta lasten leikkeihin. Keskellä pihaa löytyy lasten leikkipaikka keinuineen ja hiekkalaatikkoineen. Autopaikat sijaitsevat heti pihaan tultaessa aidan sisäpuolella.

Hiidentie 5

Kolmikerroksinen hissitön kerrostalo sijaitsee Hiidentien päässä rauhallisella paikalla. Bussilla pääsee melkein kotiovelle saakka, sillä pysäkki on talon kohdalla.

Kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Yhteistiloissa on huoneistokohtainen varasto, maksuton pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone, lastenvaunuvarasto ja pyörävarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1995

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 815 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Puolivälinkangas

Puolivälinkangas sijaitsee noin 4 kilometriä Oulusta pohjoiseen. Alueella sijaitseva Odessanpuisto on loistava paikka ulkoiluun: puisto n talvisin valaistu latu ja kesäisin pururata. Alueella ovat hyvät lähipalvelut, sillä kauppakeskus sijaitsee noin kilometrin päässä. Liikenneyhteydet eri puolille Oulua ovat erinomaiset. Noin kahden kilometrin päässä on Linnanmaan yliopisto ja Teknologiakylä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.