Hiidentie 5 B 19, Puolivälinkangas, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Puolivälinkankaalla vapautumassa ylimmän kerroksen saunallinen kolmio!

Huomioittehan, että ilmoituksessa olevat valokuvat ovat vastaavanlaisesta huoneistosta. Kuvista poiketen vuokrattavaan asuntoon asennetaan vaaleansävyinen tammilaminaatti ja seinät maalataan vaaleiksi ennen uusien asukkaiden muuttoa uuteen kotiin. Lisäksi keittiöön vaihdetaan jääpakastinkaappi sekä keraaminen liesi ja asennetaan astianpesukone.

Huoneistossa juuri alkamassa pieni pintaremontti jossa seinät maalataan vaaleiksi ja lattiaan uusitaan uusi vaaleansävyinen tammilaminaatti. Kaikki kiintokalusteet ovat valkoiset puulistoilla ja vetimillä. Makuhuoneissa kaapistot ovat harmaan sävyiset.
Keittiössä on hyvin kaappi- ja säilytystilaa. Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja keraaminen liesi sekä astianpesukone.
Makuhuoneen ikkunat ovat sisäpihalle. Huoneissa on hyvin säilytystilaa. Säilytystilaa löytyy myös eteisestä sekä kellarissa on huoneiston oma lämmin varastokoppi.
Pesuhuone ja vessa ovat erillään. Vessassa on harmahtava muovimatto lattiassa sekä seinät ovat maalattu valkoiseksi. Pesuhuoneessa niin ikään lattiassa on myös harmahtava muovimatto mutta seinät ovat laatoitettu vaaleilla ja sinertävillä laatoilla. Pyykinpesukoneelle on tiöa ja liitännät. Sauna on valois tuuletusikkunan ansiosta.

Vuokraa tästä itsellesi kiva kolmio mukavasta talosta.

Hiidentie 5

Kolmikerroksinen hissitön kerrostalo sijaitsee Hiidentien päässä rauhallisella paikalla. Bussilla pääsee melkein kotiovelle saakka, sillä pysäkki on talon kohdalla.

Kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Yhteistiloissa on huoneistokohtainen varasto, maksuton pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone, lastenvaunuvarasto ja pyörävarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1995

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 958 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Puolivälinkangas

Puolivälinkangas sijaitsee noin 4 kilometriä Oulusta pohjoiseen. Alueella sijaitseva Odessanpuisto on loistava paikka ulkoiluun: puisto n talvisin valaistu latu ja kesäisin pururata. Alueella ovat hyvät lähipalvelut, sillä kauppakeskus sijaitsee noin kilometrin päässä. Liikenneyhteydet eri puolille Oulua ovat erinomaiset. Noin kahden kilometrin päässä on Linnanmaan yliopisto ja Teknologiakylä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.