Hiidentie 5 D 35, Puolivälinkangas, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Ensimmäisen kerroksen huoneisto vapautumassa Puolivälikankaalla.

Huoneisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja omaa terassin puiston suuntaan. Huoneiston kaikki seinäpinnat ovat siistit ja vaaleat.
Lattiamateriaalina on käytetty harmaan sinertävän sävyistä muovimattoa. Muovimatto on siistissä kunnossa.

Olohuoneesta on kulku omalle pihalle.

Keittokomeron kaapistot ovat vaaleat puulistoin ja vetimin. Työtasot ovat vaalean sävyiset ja välitilan laatta sinertävän sävyinen
Keittiön varustukseen kuuluu 60cm sähköliesi ja jää-pakastinkaappiyhdistelmä sekä paikka astianpesukoneelle.

Kylpyhuoneen materiaaleina on käytetty lattiassa muovimattoa ja seinissä laattaa. Varustukseen kuuluu pyykkikaappi ja paikka 60cm pyykinpesukoneelle. Pyykinpesukoneen paikalle mahtuu myös hyvin pesutorni.

Vuokraan sisältyy lämpö ja 10 mbts laajakaistayhteys sekä pesutuvan vapaa käyttö.

Kojamo Oyj on eläinrakas yritys joten meille on kaikki lemmikit tervetulleita asumaan huoneistoihimme!

Hiidentie 5

Kolmikerroksinen hissitön kerrostalo sijaitsee Hiidentien päässä rauhallisella paikalla. Bussilla pääsee melkein kotiovelle saakka, sillä pysäkki on talon kohdalla.

Kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Yhteistiloissa on huoneistokohtainen varasto, maksuton pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone, lastenvaunuvarasto ja pyörävarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1995

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Puolivälinkangas

Puolivälinkangas sijaitsee noin 4 kilometriä Oulusta pohjoiseen. Alueella sijaitseva Odessanpuisto on loistava paikka ulkoiluun: puisto n talvisin valaistu latu ja kesäisin pururata. Alueella ovat hyvät lähipalvelut, sillä kauppakeskus sijaitsee noin kilometrin päässä. Liikenneyhteydet eri puolille Oulua ovat erinomaiset. Noin kahden kilometrin päässä on Linnanmaan yliopisto ja Teknologiakylä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.