Hiidentie 5 C 27, Puolivälinkangas, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Juuri pintaremontista valmistuva asunto vapautumassa Hiidentiellä!

Huomioittehan, että ilmoituksessa olevat valokuvat ovat vastaavanlaisesta asunnosta. Kuvissa olevat kiintokausteet vastaavat vuokrattavaa asuntoa.

Vuokrattava asunto on tällä hetkellä remontissa. Ennen uuden asukkaan muuttoa huoneistoon asunnon pesuhuone ja sauna remontoidaan. Pesuhuoneen lattiat ja seinät laatoitetaan. Saunan lauteet ja peaneloinnit uusitaan sekä katto uusitaan. Lisäksi huoneiston lattiaan asennetaan vaalea tammilaminaatti sekä asunnon kaikki seinäpinnat maalataan vaaleiksi.

Keittiön ja eteisen kiintokalusteet ovat valkoiset puuvetimillä. Makuhuoneen kaapistot ovat harmaat.
Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, sähköliesi sekä paikka ja liitännät astianpesukoneelle. Keittiön ja olohuoneen välinen ovi on kaunis lasiovi. Olohuoneen puolelta on kulku isolle parvekkeelle.
Eteisestä on kulku erilliseen vessaan. Vessan materiaaleina on käytetty lattiassa muovimattoa sekä seinät ovat maalattu vaaleiksi.

Vuokraa tästä juuri remontista valmistuva asunto itsellesi pikaisesti ennen kuin muut ehtivät.

Hiidentie 5

Kolmikerroksinen hissitön kerrostalo sijaitsee Hiidentien päässä rauhallisella paikalla. Bussilla pääsee melkein kotiovelle saakka, sillä pysäkki on talon kohdalla.

Kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Yhteistiloissa on huoneistokohtainen varasto, maksuton pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone, lastenvaunuvarasto ja pyörävarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1995

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Laundry room in a different building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 839 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Puolivälinkangas

Puolivälinkangas sijaitsee noin 4 kilometriä Oulusta pohjoiseen. Alueella sijaitseva Odessanpuisto on loistava paikka ulkoiluun: puisto n talvisin valaistu latu ja kesäisin pururata. Alueella ovat hyvät lähipalvelut, sillä kauppakeskus sijaitsee noin kilometrin päässä. Liikenneyhteydet eri puolille Oulua ovat erinomaiset. Noin kahden kilometrin päässä on Linnanmaan yliopisto ja Teknologiakylä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.