Hiidentie 5 D 40, Puolivälinkangas, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Toisen kerroksen huoneisto vapautumassa uudelle asukkaalle!

Tarjoamme helmikuun loppuun mennessä vuokrasopimuksen tehneille asukkaille 100 € arvoisen ostoedun Oulun Giganttiin!

Huoneistoon on juuri vaihdettu lattiaan vaalea tammilaminaatti ja seinät ovat maalattu vaaleiksi.

Kaikki kiintokalusteet ovat vaaleat puulistoilla ja vetimillä. Lisäsäilytystilaa tuo keittiön ja eteisen lisäksi makuuhuoneessa olevasta vaatehuoneesta.

Keittiön varustukseen kuuluu 60cm keraaminen liesi sekä jääpakastinkaappi ja paikka astianpesukoneelle. Keittiön ja makuhuoneen ikkunat ovat sisäpihan suuntaan.

Pesuhuone on alkuperäinen. Lattiassa on muovimatto ja seinät ovat kaakeloitu. Pesuhuoneen varustukseen kuuluu pieni pyykkikaappi sekä paikka pyykinpesukoneelle. Saunassa on tuuletusikkuna helpottamassa tuuletusta saunan jälkeen.

Olohuone on suuri ja helposti kalustettavissa. Olohuoneeseen mahtuu myös sohvakalustojen lisäksi esim. vanhempien sänky ja näin ollen makuuhuone jää helposti lastenhuoneeksi. Olohuoneen ikkuna ja parveke ovat takapihan suuntaan.

Vuokraa tästä kaunis asunto itsellesi tai perheellesi.

Hiidentie 5

Kolmikerroksinen hissitön kerrostalo sijaitsee Hiidentien päässä rauhallisella paikalla. Bussilla pääsee melkein kotiovelle saakka, sillä pysäkki on talon kohdalla.

Kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Yhteistiloissa on huoneistokohtainen varasto, maksuton pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone, lastenvaunuvarasto ja pyörävarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1995

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 826 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Puolivälinkangas

Puolivälinkangas sijaitsee noin 4 kilometriä Oulusta pohjoiseen. Alueella sijaitseva Odessanpuisto on loistava paikka ulkoiluun: puisto n talvisin valaistu latu ja kesäisin pururata. Alueella ovat hyvät lähipalvelut, sillä kauppakeskus sijaitsee noin kilometrin päässä. Liikenneyhteydet eri puolille Oulua ovat erinomaiset. Noin kahden kilometrin päässä on Linnanmaan yliopisto ja Teknologiakylä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.