Hiidentie 5 A 11, Puolivälinkangas, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 371 currently vacant homes listed?

Tilava kaksio Puolivälinkankaalla lähellä kuntopolkua

Huoneisto on 3. kerroksen päätyhuoneisto. Huoneet ovat tilavia ja erinomainen vaihtoehto myös pienelle lapsiperheelle. Oleskelutilojen lattiamateriaalina on lämminsävyinen tammilaminaatti ja seinäpinnat ovat pääosin valkoisella maalipinnalla.

Keittiössä on runsaasti säilytys- ja laskutilaa perheen kotikokkailuun ja varusteisiin kuuluu jääpakastinkaappi, 60 cm liesi. Keittiökaapistot ovat valkoiset puureunalistoin, tilavaraus on astianpesukoneelle ja mikrolle. Ikkunan eteen mahtuu suurempikin ruokailuryhmä. Keittiön ja makuuhuoneen ikkunanäkymät ovat suoraan sisäpihalle.

Olohuone on väljä ja helppo sisustaa. Parvekkeen metsäiset näkymät ovat suoraan Odessanpuistoon.

Makuuhuoneeseen mahtuu helposti esim. lapsen sänky tai työpiste, makuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone. Säilytystilaa vaatehuoneen lisäksi löytyy eteisen pitkästä kaappirivistöstä.

LUMO-asiakkaanamme tarjoamme teille muuttoetuna mahdollisuuden myös omatoimiseen maalaukseen. Tutustu etuihimme tarkemmin Lumon sivuilla. Vuokra sisältää lämmön ja 10 mbts laajakaistayhteyden.

Piha-alueelta on varattavissa lämpötolpallisia autopaikkoja.

Hiidentie 5

Kolmikerroksinen hissitön kerrostalo sijaitsee Hiidentien päässä rauhallisella paikalla. Bussilla pääsee melkein kotiovelle saakka, sillä pysäkki on talon kohdalla.

Kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Yhteistiloissa on huoneistokohtainen varasto, maksuton pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone, lastenvaunuvarasto ja pyörävarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1995

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 803 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Puolivälinkangas

Puolivälinkangas sijaitsee noin 4 kilometriä Oulusta pohjoiseen. Alueella sijaitseva Odessanpuisto on loistava paikka ulkoiluun: puisto n talvisin valaistu latu ja kesäisin pururata. Alueella ovat hyvät lähipalvelut, sillä kauppakeskus sijaitsee noin kilometrin päässä. Liikenneyhteydet eri puolille Oulua ovat erinomaiset. Noin kahden kilometrin päässä on Linnanmaan yliopisto ja Teknologiakylä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.