Hiidentie 5 C 28, Puolivälinkangas, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Saunallinen pikkukaksio vapautumassa Puolivälinkankaalla - vuokraa tästä itsellesi uusi koti!

Tämä pikkukoti on pintaremontoitu toukokuussa 2017, remontin yhteydessä kaikki seinäpinnat maalattiin raikkaan valkoisiksi ja lattiaksi asennettiin kaunis, kuultovalkoinen tammilaminaatti. Asunnossa on asuttu remontin jälkeen, joten seinissä saattaa olla joitain jälkiä taulujen kiinnityksistä ja huonekaluista.

Keittokomero avautuu olohuoneeseen tupakeittiömäisesti. Olohuoneen ja makuuhuoneen välillä on liukuovi, joten makuuhuoneen saa erotettua omaksi privaatiksi huoneekseen. Keittokomerosta, olohuoneesta ja makuuhuoneesta muodostuu reilun kokoinen oleskelutila, jos liukuoven pitää avoinna. Olohuoneesta on käynti myös Odessan puiston suuntaan avautuvalle, lasittamattomalle parvekkeelle.

Kylpyhuoneen värimaailma on vaaleanvihreä. Kylppäristä löytyy liitäntä ja paikka 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Huoneistokohtaisessa saunassa kelpaa löylytellä silloin kuin se itselle parhaiten sopii.

Taloyhtiön pesutupa on asukkaiden maksuttomassa käytössä, vuokraan sisältyy 10 Mbit nettiyhteys.

Hiidentie 5

Kolmikerroksinen hissitön kerrostalo sijaitsee Hiidentien päässä rauhallisella paikalla. Bussilla pääsee melkein kotiovelle saakka, sillä pysäkki on talon kohdalla.

Kaikissa huoneistoissa on parveke tai terassi. Yhteistiloissa on huoneistokohtainen varasto, maksuton pesutupa, kuivaushuone sekä kerhohuone, lastenvaunuvarasto ja pyörävarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1995

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 767 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Puolivälinkangas

Puolivälinkangas sijaitsee noin 4 kilometriä Oulusta pohjoiseen. Alueella sijaitseva Odessanpuisto on loistava paikka ulkoiluun: puisto n talvisin valaistu latu ja kesäisin pururata. Alueella ovat hyvät lähipalvelut, sillä kauppakeskus sijaitsee noin kilometrin päässä. Liikenneyhteydet eri puolille Oulua ovat erinomaiset. Noin kahden kilometrin päässä on Linnanmaan yliopisto ja Teknologiakylä.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.