Kaitoväylä 36 B 21, Kaijonharju, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 646 currently vacant homes listed?

Kaitoväylä 36 - talossa vapautuu kivan pohjaratkaisun omaava siisti, saunallinen kaksio!

HUOM! Valokuvat on otettu vastaavanlaisesta huoneistosta, huoneistot vastaavat toisiaan pohjaratkaisultaan ja varustukseltaan. Nyt vuokrattavassa asunnossa keittokomeron välitilanlaatat ja muovimattolattia ovat vihreän sävyiset. Kylpyhuoneen ja saunan valokuvat ovat nyt vuokrattavasta asunnosta.

Huoneistossa pääosin valkoiset maaliseinät, tehosteväreinä on käytetty makuuhuoneessa hiekansävyä, olohuoneessa harmaata sekä eteisessä vaalean harmaata maalia. Uudelle asukkaallekin tarjoamme muuttoetuna maalit ja tarvikkeet. Tästä pääset tutustumaan https://asukas.vvo.fi/attachements/2014-09-30T13-28-4076.pdf" Lumo sisämaalikartastoon.

Makuuhuone on todella tilava ja helposti kalustettava. Säilytysratkaisuna makuuhuoneessa on koko takaseinän täydeltä kaappitilaa.

Huoneistokohtainen sauna odottaa kylpijää. Kylpyhuoneessa on liitännät ja tilavaraus pesukoneelle, ja pesutornillekin löytyy tilaa. Saunassa ja kylpyhuoneessa on tilaan valoa tuovat ja tuuletusta helpottavat pikkuikkunat.

Olohuoneesta on käynti lasittamattomalle länsiparvekkeelle.

Kaitoväylä 36

Hissillinen pienkerrostalokohde, jonka yhteistiloissa on maksuton pesutupa ja kuivaushuone sekä piharakennuksessa sijaitseva pyörävarasto. Kohde sijaitsee aivan Kaitoväylän päässä, bussilla pääset mukavasti melkein kotiovellesi. Talon edessä sijaitsee bussipysäkit molemmin puolin Kaitoväylää. Talon puistomaisella sisäpihalla kiva lasten leikkipaikka. Piha-alueelta on varattavissa autolle lämpötolpallinen autopaikka. 10 mbit laajakaistayhteys sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1999

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., shared drying room Drying room in a different building., storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 775 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaijonharju

Kaijonharjun keskus on kehittynyt voimakkaasti. Nykyisin alueella on useita kauppaliikkeitä sekä hyvin kattavat peruspalvelut, kuten kirjasto, apteekki, kaksi päiväkotia, terveyskeskus, ala- ja yläaste sekä lukio. Matkaa eteläpuolelle jäävään Oulun keskustaan on noin seitsemän kilometriä. Alueelta on kattava kevyen liikenteen verkosto, kaikkialle pääsee pyörällä eivätkä etäisyydetkään ole kohtuuttomia. Bussiyhteydet alueelle ovat loistavat. Oulun Yliopisto sekä Teknologiakylä sijaitsevat aivan lähellä, samoin pyöräilymatkan päässä sijaitseva Linnanmaan uusi kauppa-alue. Linnanmaalta löytyy myös liikuntahalli ja jäähalli urheilun ystäville.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.