Kalliotie 11 A 40, Tuira, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokrataan yksiö Oulun Tuirassa, palveluiden läheisyydessä!

Tämä vuokrakoti on pintaremontoitu juuri kesän kynnyksellä. 

Asunnon seinäpinnat saivat remontissa uuden vaalean sävyn, lattiaan on asennettu tyylikäs valkokuultolakattu laminaatti ja listat uusittu laminaatin sävyyn. Keittokomeron ja eteisen kaapistot on uusittu, joissa tyylikkäät kiiltäväpintaiset kaapinovet paksuin rosterivetimin. Keittokomeron jääpakastinkaappi ja keraaminen liesi ovat myös uudet.

Luksusta tässä Lumo-kodissa on lasitettu eteläparveke, josta avautuu avara näköala Oulun keskustan suuntaan.

Asunnossa on käytännöllinen pohjaratkaisu ja sen voi helposti sisustaa mieleisekseen. Alkovin mitat ovat 2 x 2 m, tilaa on jopa parisängylle.

Asunnossa on säilytystilaa eteisen kaapeissa.

Kylpyhuoneessa on vaaleansinisävyinen laatoitus. Tilassa on pyykinpesukoneliitäntä/tilavaraus, tässä vuokra-asunnossa et kuitenkaan välttämättä tarvitse omaa pyykinpesukonetta, koska talon alakerrassa on iso maksuton pesutupa käytettävissäsi jossa on myös matonpesupaikka.

Keittokomero on avoin olohuoneeseen ja ikkunan eteen sopii näppärästi neljän hengen ruokailuryhmä. Kalusteissa on tila myös 45 cm astianpesukoneelle.

Mitä vielä mietit, vuokraa asunto helposti Lumo-verkkokaupasta!

Kalliotie 11

Itä-Tuirassa sijaitseva yhdeksänkerroksinen kerrostalo, jonka huoneistojen kiintokalusteet ja keittiöt on uusittu. Lattiamateriaalina kaikissa huoneistoissa on tammilaminaatti. Ikkunat ja parvekeovet ovat uusittu vuonna 2014 ja niissä on sälekaihtimet. Kaikissa huoneistoissa on lasitettu parveke. Huoneistot ovat tilavia ja yksiöissä on alkovi olohuoneen yhteydessä. Yhteistiloja ovat lastenvaunu- ja pyörävarasto, maksuton pesutupa ja kuivaushuone sekä kuntosali. Talosauna sijaitsee ylimmässä kerroksessa. Lisäksi asukkaiden käytössä on askarteluhuone Kalliotie 17:ssä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1976

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 732 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Tuira

Tuira on yksi Oulun suurimpia kaupunginosia. Se on keskustan esikaupunkialuetta Oulujoen pohjoispuolella, jonka takia alue on suosittua. Lähes kaikki paikallisliikenteen linja-autovuorot ajavat Tuiran kautta. Tuiran palvelutaso on erittäin hyvä: suuri kauppakeskittymä sijaitsee Merikoskenkadun molemmin puolin.

Länsi-Tuirassa sijaitsevat terveysaseman palvelut ja Tervaporvarinpuisto, jossa on kuntoilulaitteita kaiken ikäisille. Puistoa kiertää kuntopolku, jossa talvisin voi harrastaa hiihtoa. Itä-Tuirassa Kalliotiellä on perinteikäs Elokuvateatteri Star. Alueelta löytyy useita päiväkoteja, koulut ja Vuolle-opiston ylläpitämä kansalaisopisto. Kävelymatkan päässä ovat myös Raatin uimahalli sekä Tuiran uimaranta.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.