Kalliotie 15 A 14, Tuira, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tervetuloa asumaan Kalliotielle!

Tämä vapautuva koti sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Tuiran palveluista.
Huoneisto on reilunkokoinen myös lapsiperheelle sekä kimppa-asumiseen. Oleskelutilojen lattiamateriaalina on lämminsävyinen tammilaminaatti ja kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet.

Tilavassa eteisessä on naulakon vieressä siivouskaappi ja säilytystilaa. Lisäksi vastapuolella on koko seinän pituudelta kolme hylly- ja henkarikaappia yläkaappeineen.

Ovellinen olohuone on helppo sisustaa ja vaikka jakaa eri toiminnoille. Olohuoneen jatkeena on parveke, josta näkymät ovat pihan puistoalueelle.

Keittiö on reilunkokoinen, jossa on hyvin säilytystilaa. Varusteisiin kuuluu jääpakastinkaappi. Tilavaraukset ovat astianpesukoneelle ja mikrolle.

Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu pyykkikaappi ja peilikaappi. Tila on myös pyykinpesukoneelle.

Asunnon seinissä on muutamia kiinnitysjälkiä havaittavissa, mutta yleisilme on kuitenkin siisti.

Tutustu etuihimme tarkemmin Lumon sivuilla ja löydä ideoita halutessasi uuden kotisi omatoimiseen maalaukseen.

Vuokraan sisältyy lämpö ja 10 mbit laajakaistayhteys. Lemmikit ovat meille tervetulleita!

Kalliotie 15

Itä-Tuirassa sijaitseva vuonna 1980 valmistunut 9-kerroksinen kerrostalo, joissa kaikissa huoneistoissa on oma parveke, osassa ne on lasitettu. Talon hissi on modernisoitu vuonna 2005. Kaikissa huoneistoissa on uusittu keittiö ja muut kiintokalusteet ja lattiamateriaalina on tammilaminaatti. Huoneistot ovat tilavia ja yksiöissä on olohuoneen yhteydessä alkovi.

Yhteistiloja ovat pyörä-, lastenvaunu- ja irtaimistovarastot sekä kerhohuone, maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevat talosaunat. Lisäksi asukkaiden käytössä on Kalliotie 17:n askarteluhuone ja Kalliotie 11:n alakerrassa sijaitseva kuntosali. 10 mbts DNA-laajakaistayhteys sisältyvät vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1980

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Tuira

Tuira on yksi Oulun suurimpia kaupunginosia. Se on keskustan esikaupunkialuetta Oulujoen pohjoispuolella, jonka takia alue on suosittua. Lähes kaikki paikallisliikenteen linja-autovuorot ajavat Tuiran kautta. Tuiran palvelutaso on erittäin hyvä: suuri kauppakeskittymä sijaitsee Merikoskenkadun molemmin puolin.

Länsi-Tuirassa sijaitsevat terveysaseman palvelut ja Tervaporvarinpuisto, jossa on kuntoilulaitteita kaiken ikäisille. Puistoa kiertää kuntopolku, jossa talvisin voi harrastaa hiihtoa. Itä-Tuirassa Kalliotiellä on perinteikäs Elokuvateatteri Star. Alueelta löytyy useita päiväkoteja, koulut ja Vuolle-opiston ylläpitämä kansalaisopisto. Kävelymatkan päässä ovat myös Raatin uimahalli sekä Tuiran uimaranta.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.