Kalliotie 15 A 20, Tuira, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vapaa koti läheltä palveluita!

Tässä tilava koti, jossa viihtyy pieni lapsiperhe tai kimppa-asujat. Huoneet ovat reilunkokoisia ja tilava eteinen jo luo sisään tullessa väljyyden tunnetta asumiseen. Huoneiston lattiamateriaalina on helppohoitoinen tammilaminaatti. Seinäpinnoilla on joitain kiinnitysjälkiä mutta kokonaisuutena ovat siistit. sävyltään ovat pääosin valkoiset, olohuoneessa ja makuuhuoneessaon tehosteena kermansävyä.
Huoneiston kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet. Reilun kokoisen olohuoneen yhteydessä on parveke. Olohuone on niin tilava, että se on helppo jakaa eri toiminnoille esim. työpisteelle.
Ovellinen keittiö antaa tarvittaessa työskentelyrauhan kotikokille. Säilytys- ja laskutilaa on keittiössä mukavasti. Varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, keraaminen liesi. Keittiön ja eteisen kaapistojen ovet ovat modernin harmaan sävyiset ja työtasona helppohoitoinen tummanharmaa laminaatti.
Kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat laattapinnalla. Omalle pesukoneelle on tila ja lisänä talon alakerrassa on käytössä maksuton pesutupa ja matonpesupaikka kuivaushuoneineen.
Alueen asukastoiminta on vireää ja aktiivista. Viereisen Myllytie 12 alakerrassa toimii esimerkiksi asukkaidemme ylläpitämä Cafe Olotila sekä lapsille kerhotoimintaa, lisäksi kuntoilun ystäville on Kalliotie 11 alakerrassa asukkaiden käytössä kuntosali. Vuokraan kuuluu 10 mbit laajakaistayhteys. Tutustu etuihimme tarkemmin Lumon sivuilla.

Kalliotie 15

Itä-Tuirassa sijaitseva vuonna 1980 valmistunut 9-kerroksinen kerrostalo, joissa kaikissa huoneistoissa on oma parveke, osassa ne on lasitettu. Talon hissi on modernisoitu vuonna 2005. Kaikissa huoneistoissa on uusittu keittiö ja muut kiintokalusteet ja lattiamateriaalina on tammilaminaatti. Huoneistot ovat tilavia ja yksiöissä on olohuoneen yhteydessä alkovi.

Yhteistiloja ovat pyörä-, lastenvaunu- ja irtaimistovarastot sekä kerhohuone, maksuton pesutupa ja kuivaushuone. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevat talosaunat. Lisäksi asukkaiden käytössä on Kalliotie 17:n askarteluhuone ja Kalliotie 11:n alakerrassa sijaitseva kuntosali. 10 mbts DNA-laajakaistayhteys sisältyvät vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1980

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Tuira

Tuira on yksi Oulun suurimpia kaupunginosia. Se on keskustan esikaupunkialuetta Oulujoen pohjoispuolella, jonka takia alue on suosittua. Lähes kaikki paikallisliikenteen linja-autovuorot ajavat Tuiran kautta. Tuiran palvelutaso on erittäin hyvä: suuri kauppakeskittymä sijaitsee Merikoskenkadun molemmin puolin.

Länsi-Tuirassa sijaitsevat terveysaseman palvelut ja Tervaporvarinpuisto, jossa on kuntoilulaitteita kaiken ikäisille. Puistoa kiertää kuntopolku, jossa talvisin voi harrastaa hiihtoa. Itä-Tuirassa Kalliotiellä on perinteikäs Elokuvateatteri Star. Alueelta löytyy useita päiväkoteja, koulut ja Vuolle-opiston ylläpitämä kansalaisopisto. Kävelymatkan päässä ovat myös Raatin uimahalli sekä Tuiran uimaranta.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.