Kalliotie 17 A 7, Tuira, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vapautumassa tilava kolmio läheltä Tuiran palveluja!

Huoneiston lattiana on ajaton, lämminsävyinen tammilaminaatti ja seinäpinnat on maalattu valkoiseksi. Seinissä on jo jonkin verran taulujen ja hyllyjen kiinnityksestä jääneitä jälkiä, joten halutessasi tarjoamme sinulle omatoimisen seinien maalauksen. Tutustuthan etuihimme osoitteessa www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Keittiön kalusteiden ovet ovat sileäpintaiset valkoiset ja ovissa on leveät metalliset vetimet. Kylmälaitteen vieressä on alakaapin tilalla laatikosto. Työtasot ovat väritykseltään puunsävyiset. Keittiön varustukseen kuuluu liesi, liesikupu sekä astianpesukone.

Laatoitetussa kylpyhuoneessa on harmaa lattia ja vaaleansiniset seinät. Kylpyhuoneessa on pesukonevaraus- ja liitännät.

Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle.

Makuuhuoneet ovat reilun kokoiset. Vaatesäilytykselle on hyvin tilaa isomman makuuhuoneen ja eteisen vaatekaapeissa.

Valokuvat on otettu vastaavanlaisesta huoneistosta, ei nyt vuokrattavasta asunnosta. Kuvista poiketen kaikki huoneiston kiintokalusteet ovat sileäpintaiset valkoiset ja ovissa on leveät metallivetimet. Keittiössä kylmälaitteen vieressä on alakaapin tilalla laatikosto ja keittiön työtasot ovat väritykseltään puunsävyiset. Kylpyhuoneessa lattian laatoitus on tehty vaakasuoraan, ei pystysuoraan, niin kuin kuvissa olevassa kylpyhuoneessa on.

Kalliotie 17

Yhdeksänkerroksisen Kalliotie 17:n kaikissa huoneistoissa on oma parveke, osa myös lasitettu. Talon hissi on modernisoitu 2005. Pääosassa huoneistoista on uusittu kiintokalusteet ja keittiö vuosina 2010 ja 2013. Osassa huoneistoja on myös uusittu laminaattilattia. Huoneistot ovat tilavia, ja yksiöissä on alkovi olohuoneen yhteydessä.

Talon alakerrassa on lastenvaunu- ja pyörävarasto, askarteluhuone sekä huoneistokohtaiset varastot. Saunatilat sijaitsevat kattokerroksessa, saunaremontti on tehty vuonna 2008.Asukkaiden käytössä on myös maksuton yhteispesula ja kuivaushuone sekä kerhohuone Kalliotie 15:ssä sekä Kalliotie 11:n alakerrassa sijaitseva kuntosali. 10 mbts laajakaistayhteys sisältyvät vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1979

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., shared drying room Drying room in a different building., bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Tuira

Tuira on yksi Oulun suurimpia kaupunginosia. Se on keskustan esikaupunkialuetta Oulujoen pohjoispuolella, jonka takia alue on suosittua. Lähes kaikki paikallisliikenteen linja-autovuorot ajavat Tuiran kautta. Tuiran palvelutaso on erittäin hyvä: suuri kauppakeskittymä sijaitsee Merikoskenkadun molemmin puolin.

Länsi-Tuirassa sijaitsevat terveysaseman palvelut ja Tervaporvarinpuisto, jossa on kuntoilulaitteita kaiken ikäisille. Puistoa kiertää kuntopolku, jossa talvisin voi harrastaa hiihtoa. Itä-Tuirassa Kalliotiellä on perinteikäs Elokuvateatteri Star. Alueelta löytyy useita päiväkoteja, koulut ja Vuolle-opiston ylläpitämä kansalaisopisto. Kävelymatkan päässä ovat myös Raatin uimahalli sekä Tuiran uimaranta.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.