Keihäänkärjentie 15 A 2, Kaakkuri, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kaksitasoinen rivitalokoti Kaakkurissa

Alakerrassa on asunnon oleskelutilat, keittiö, olohuone, erillinen wc sekä terassi. Yläkerrassa sijaitsee kylpyhuone, sauna ja makuuhuoneet.

Suuremmasta makuuhuoneesta on kulku parvekkeelle. Tilavaan makuuhuoneeseen mahtuu paljon muutakin kuin parisänky! Säilytysratkaisuna molemmissa makuuhuoneissa on vaatekomeroita.

Huoneiston lattiamateriaalina on tammilaminaatti ja seinäpinnat on maalattu vaaleiksi. Ikkunoihin on asennettu sälekaihtimet.

Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, perinteinen liesi ja tilavaraus astianpesukoneelle.

Olohuoneen puolelta on kulku terassille ja yläkertaan. Alakerran erillisen vessan lattia on harmaalla muovimatolla sekä seinät on maalattu vaaleiksi.

Yläkerran kylpyhuoneessa on massalattia ja kaakeliseinät. Kylpyhuoneessa on tilavaraus ja liitännät pesutornille. Sauna on hyvän kokoinen ja siellä on tuuletusikkuna sisäpihansuuntaan helpottamassa tuuletusta.

Keihäänkärjentie 15

Rivitalokohde sijaitsee vanhan Kaakkurin puolella, rauhallisella pientaloalueella. Pyöräilymatkan päässä on koulu sekä päiväkoti ja pieni lähikauppa. Suuremmat kauppapalvelut löytyvät uuden Kaakkurin puolelta, jossa on iso ostoskeskus.

Olohuoneissa, eteisissä ja keittiöissä lattiamateriaalina on tammilaminaatti ja makuuhuoneissa muovimatto. Kohteen kolmioista osa on kaksitasoisia huoneistoja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Terraced house

Year of construction 1994

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1090 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaakkuri

Kaakkuri on nopeasti kasvanut suuralue noin seitsemän kilometriä Oulusta etelään. Linja-autoyhteydet sekä keskustan suuntaan että naapurikuntiin ovat hyvät. Alueen kehitys on ollut voimakasta: Kaakkuriin on muotoutunut yksi isoimmista kauppakeskittymistä, johon kuuluu erikoisliikkeitä ja Citymarketin ostoskeskus. Läheltä löytyvät myös Kaakkurin koulun ala- ja yläasteet, terveysasema, apteekki sekä useampi päiväkoti. Lähelläsi on kaikki ilman, että tarvitsee lähteä Oulun keskustaan. Alue onkin lapsiperheiden suosiossa. Ympäristö luo kivat puitteet ulkoiluun.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.