Keihäänkärjentie 15 D 26, Kaakkuri, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Haaveiletteko yksitasoisesta rivitalokodista Kaakkurissa?

Tässä on tilaisuus, johon kannattaa tarttua heti! Tämä viihtyisä, yksitasoinen kolmio sijaitsee talon päädyssä, seinän takaa löytyy vain yhdet naapurit. Omalla, suojaisella takapihalla ja isolla terassilla kelpaa nautiskella kesäpäivän paisteessa.

Kodin seinäpinnat on maalattu raikkaan valkoisiksi ja lattiana on lämminhenkinen tammilaminaatti.

Kaikki kodin kiintokalusteet ovat valkoisia, ovissa on metallivetimet. Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, liesi, liesituuletin ja varaus 60 cm astianpesukoneelle.

Kylpyhuoneen seinät on laatoitetut ja käytännöllinen massalattia on helppo pitää puhtaana. Kylpyhuoneessa on tila ja liitännät pyykinpesukoneelle, pesutornikin sopii tarvittaessa. Erilinen wc helpottaa aamutoimia.

Säilytystilaa löytyy vanhempien makuuhuoneen vaatehuoneesta ja toisessa makuuhuoneessa vaatesäilytykseen on varattu tilaa vaatekaapeissa.

Huoneistolle kuuluu myös erillisessä rakennuksessa sijaitseva irtainvarasto.

Huom! Kuvat on otettu ennen nykyistä asukasta, jolloin huoneistossa on ollut kuvaushetkellä käynnissä pintaremontti. Kuvissa näkyvillä siivouspuutteita ja puuttuvia pistorasiankansia.

Keihäänkärjentie 15

Rivitalokohde sijaitsee vanhan Kaakkurin puolella, rauhallisella pientaloalueella. Pyöräilymatkan päässä on koulu sekä päiväkoti ja pieni lähikauppa. Suuremmat kauppapalvelut löytyvät uuden Kaakkurin puolelta, jossa on iso ostoskeskus.

Olohuoneissa, eteisissä ja keittiöissä lattiamateriaalina on tammilaminaatti ja makuuhuoneissa muovimatto. Kohteen kolmioista osa on kaksitasoisia huoneistoja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Terraced house

Year of construction 1994

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1081 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kaakkuri

Kaakkuri on nopeasti kasvanut suuralue noin seitsemän kilometriä Oulusta etelään. Linja-autoyhteydet sekä keskustan suuntaan että naapurikuntiin ovat hyvät. Alueen kehitys on ollut voimakasta: Kaakkuriin on muotoutunut yksi isoimmista kauppakeskittymistä, johon kuuluu erikoisliikkeitä ja Citymarketin ostoskeskus. Läheltä löytyvät myös Kaakkurin koulun ala- ja yläasteet, terveysasema, apteekki sekä useampi päiväkoti. Lähelläsi on kaikki ilman, että tarvitsee lähteä Oulun keskustaan. Alue onkin lapsiperheiden suosiossa. Ympäristö luo kivat puitteet ulkoiluun.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.