Kirkkokatu 30 A 12, Keskusta, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Nyt on vapautumassa ylimmän kerroksen iso perheasunto ihan keskustan sykkeessä. Pieni ja idyllinen, vain kymmenen asuinhuoneiston, taloyhtiö. Tämä koti on tilava läpitalon neliö, keittiön ja kahden makuuhuoneen ovat ikkunat sisäpihan puolelle, olohuoneen ja yhden makuuhuoneen ikkunat sekä lasittamaton parveke Kirkkokadun suuntaan. Erilliset kylpyhuone ja wc. Kahden makuuhuoneen välissä pieni kodinhoitotila, josta on käynti kylpyhuoneeseen. Tällaisia on harvoin tarjolla.

Kirkkokatu 30

Pieni, kodikas ja rauhallinen hissitön pienkerrostalo aivan keskustan palvelujen vieressä. Kohde on peruskorjattu vuonna 1999. Yhteistiloissa on muun muassa maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1953

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1374 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Keskusta-asumista parhaimmillaan: Oulun keskusta on monipuolinen palvelujen ja elämysten ydin. Rotuaarin kävelykadun kaupat ovat vain kivenheiton päässä, lisäksi alueella sijaitsevat koulut ja päiväkodit ovat vain kivenheiton päässä.

Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Esimerkiksi Teatteri ja kirjasto ovat käden ulottuvilla, samoin Oulun kauppatori ja sen läheiset ranta-alueet jotka houkuttelevat asukkaita ulkoilemaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.