Kirkkokatu 30 A 8, Keskusta, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokratessasi tämän huoneiston maaliskuun loppuun mennessä Lumo kotikeskus tarjoaa 100€ ostoedun Oulun Giganttiin!

Keskustan tuntumassa vapautumassa iso parvekkeellinen huoneisto!

Tämä asunto sopii erinomaisesti myös kimppa-asunnoksi kuin perheasunnoksikin. Vuokraa tästä itsellesi, perheellesi tai kavereieden kanssa mukava koti. Asunto sijaitsee hissittömän talon toisessa kerroksessa. Huoneiston lattiamateriaalina on oleskelutiloissa puusyynkuvioinen muovimatto. Makuhuoneissa on vaalean harmaata ja vaalean ruskean sävyistä muovimattoa. Seinät ovat valkoiseksi maalatut. Seiniin jää jonkin verran edellisen asukkaan kiinnitysjälkiä mutta yleisilmeeltään ovat siistit. Lumo asukkaalla on käytössä maalietu jolloin asukas voi itse maalata haluamallaa sävyllä huoneiston seinäpintoja.

Keittiön kaapistot ovat vaaleat ihanan 60-luvun malliset kaapistot. Myös makuhuoneiden komerot ovat samaa mallia. Keittiön varustukseen kuuluu sähköliesi, astiapesukoneelle liitännät ja jääpakastinkaappi. Erillinen vessa on heti ulko-oven vieressä ja pesuhuone sijaitsee olohuoneen vieressä olevien makuhuoneiden välissä. Myös pieni kodinhoitohuone on pesuhuoneen vieressä. Olohuoneesta on kulku lasittamattomalle parvekkeelle. Parvekkeen suunta on Kirkkokadulle päin.

Kirkkokatu 30

Pieni, kodikas ja rauhallinen hissitön pienkerrostalo aivan keskustan palvelujen vieressä. Kohde on peruskorjattu vuonna 1999. Yhteistiloissa on muun muassa maksuton pesutupa, kuivaushuone ja kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1953

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1379 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Keskusta-asumista parhaimmillaan: Oulun keskusta on monipuolinen palvelujen ja elämysten ydin. Rotuaarin kävelykadun kaupat ovat vain kivenheiton päässä, lisäksi alueella sijaitsevat koulut ja päiväkodit ovat vain kivenheiton päässä.

Kävellen tai pyöräillen pääset liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Esimerkiksi Teatteri ja kirjasto ovat käden ulottuvilla, samoin Oulun kauppatori ja sen läheiset ranta-alueet jotka houkuttelevat asukkaita ulkoilemaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.