Kirkkokatu 58 C 32, Heinäpää, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vapautumassa Heinäpäässä kivan mallinen kolmio lasitetulla parvekkeella.

Asunnon pintamateriaalina on käytetty lattiassa lankkukuviollista ruskeaa muovimattoa ja seinät ovat vaaleiksi maalatut. Huoneiston seinäpinnoissa on hieman kulumisen jälkiä mutta ovat siistit.
Lumo asukkaana sinulla on käytössäsi maalietu. Tästä linkistä pääset tutustumaan maalietuun ja muihin etuihimme www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi, sähköliesi ja paikka astianpesukoneelle.

Isommasta makuuhuoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle.

Kylpyhuoneeseen on kulku eteisestä.
Kylpyhuoneet lattiamateriaalina on käytetty vihertävän sävyistä muovimattoa ja seinät ovat kaakeloitu vaalealla ja vihertävällä kaakelilla
Varustuksena on bide, peilikaappi, pyykkikaappi ja paikka pyykinpesukoneelle. Pyykinkoneen paikalle mahtuu myös hyvin pesutorni.
Sauna sijaitsee pesuhuoneen perälle

Kojamo Oyj on eläinrakas yritys joten meille on kaikki lemmikit tervetulleita asumaan huoneistoihimme!

Huoneisto oli kuvaushetkellä vuokrattu. Huonekalut kuuluvat vuokralaiselle. Vuokramme asunnon tyhjänä.

Kirkkokatu 58

Hissillinen pienkerrostalo sijaitsee keskustan palvelujen tuntumassa. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet, sekä viihtyisä, hyvin sisustettu ja varusteltu kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1999

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Heinäpää

Alue sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa. Rotuaarin kävelykadun kauppoihin on vain reipas kilometri eikä Limingantullin ostoskeskukseen sitäkään. Lisäksi alueella sijaitsevat koulut ja useampi päiväkoti helpottavat lapsiperheen arkea.

Keskustan kulttuuritarjonta on käden ulottuvillasi, sillä pääset liikkumaan kätevästi pyöräillen tai kävellen. Liikunnan ja ulkoilun ystäville Heinäpää tarjoaa paljon harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia. Alueella sijaitsee esimerkiksi Heinäpään urheilukeskus, jossa voi harrastaa erilaisia palloilulajeja sekä lenkkeillä ja hiihtää valaistulla radalla.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.