Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Kirkkokatu 58 B 18, Heinäpää, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vuokrataan tilava kolmio Oulun Heinäpäästä!

Kivalla pohjaratkaisulla omaava 69,5 m² kolmio odottaa uusia asukkaita. Huoneiston oleskelutiloissa on kauttaaltaan harmaa laminaattilattia. Seinissä on käytetty tehostemaaleja.

Keittiössä kaapistot, välitilanlaatat ja työtasot ovat valkoiset.
Varusteena on jääpakastinkaappiyhdistelmä, keraaminen liesi sekä paikka astianpesukoneelle.

Makuuhuoneissa säilytystilaa löytyy isommasta makuuhuoneesta viisi komerollista ja pienemmässä makuuhuoneessa on kolme komeroa. Komeroiden pinnat ovat vaalean sävyisiä.Lisäsäilytystilaa löytyy eteisestä jossa on naulakon lisäksi kaksi komeroa sekä yläkomerot.

Kylpyhuoneen seinissä pintamateriaalina on käytetty vaaleaa laattaa. Vaaleiden laattojen seassa on käytetty vihertävää laattaa boordimaisesti. Lattiassa on vihertävän sävyinen muovimatto.
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu paikka 60 cm pyykinpesukoneelle. Pyykinpesukoneen paikalle mahtuu myös hyvin pesutorni.

Huoneiston lasitetulle parvekkeelle on kulku olohuoneen puolelta.

Seinäpinnoille voi jäädä kiinnitysjälkiä, mutta yleisilmeeltään seinät ovat siistit. Lumo-asukkaamme etuihin voitte tutustua www.lumo.fi/asumisenpalvelut.

Huomioittehan, että ilmoituksessa olevat valokuvat ovat edellisen asukkaan aikana otettu joten seinien sävyissä voi olla muutoksia.

Kirkkokadun talossa on jokaiselle huoneistolle oma huoneistokohtainen lämmin varasto. Varastot sijaitsevat B-rapussa.
B-rapusta löytyy myös taloyhtiön pesutupa sekä kuivaushuone jotka ovat asukkaiden vapaassa käytössä ja askartelu- sekä kerhohuone.
Lämmin pyörävarasto löytyy C-rapun puolelta.
Piha- ja autokatospaikat sekä lukollinen jätekatos ja lasten leikkipaikka löytyvät sisäpihalta.

Huoneisto oli kuvaushetkellä asuttu. Vuokraamme asunnon tyhjänä.

Kirkkokatu 58

Hissillinen pienkerrostalo sijaitsee keskustan palvelujen tuntumassa. Kirkkokadun talossa on jokaiselle huoneistolle oma huoneistokohtainen lämmin varasto.
B-rapussa sijaitsevat pesutupa ja kuivaushuone sekä kerhohuone. Pesutupa ja kuivaushuone ovat asukkaiden vapaassa käytössä ja kerhohuonetta voi varata esimerkiksi kokouksiin tai vaikka lasten syntymäpäivän juhlapaikaksi.
Jätekatos löytyy parkkipaikalle tultaessa katoksen alta lukittujen ovien takaa.
Pyörävarastoja löytyy B- ja C-rapuista sekä sisäpihalla sijaitsevasta varastosta.
Keskellä sisäpihaa on viihtyisä lasten leikkipaikka keinuineen ja telineineen. Autopaikat sijaitsevat myös sisäpihalla. Tässä vuokratalossa on tehty julkisivuremontti kesällä 2019, jossa kaikkien huoneistojen parvekkeet on lasitettu. Remontti on valmistunut elokuun loppuun 2019. 

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1999

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1174 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Heinäpää

Alue sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa. Rotuaarin kävelykadun kauppoihin on vain reipas kilometri eikä Limingantullin ostoskeskukseen sitäkään. Lisäksi alueella sijaitsevat koulut ja useampi päiväkoti helpottavat lapsiperheen arkea.

Keskustan kulttuuritarjonta on käden ulottuvillasi, sillä pääset liikkumaan kätevästi pyöräillen tai kävellen. Liikunnan ja ulkoilun ystäville Heinäpää tarjoaa paljon harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia. Alueella sijaitsee esimerkiksi Heinäpään urheilukeskus, jossa voi harrastaa erilaisia palloilulajeja sekä lenkkeillä ja hiihtää valaistulla radalla.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.