Kirkkokatu 58 B 15, Heinäpää, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Heinäpäässä toisen kerroksen pikku kaksio vapautumassa heinäkuun lopussa!

HOX! Huoneiston valokuvat ovat vastaavanlaisesta huoneistosta. Kuvista poiketen vuokrattavassa asunnossa on lattiassa tammilaminaatti.

Tämä kaunis ja valoisa huoneisto omaa valkoiset seinät ja tammilaminaattilattian.

Keittiön kiintokalusteet ovat valkoiset metallivetimin.
Varustukseen kuuluu jääpakastinkaappi ja keraaminen liesi sekä paikka astianpesukoneelle.

Makuuhuoneen puolelta on kulku lasittamattomalle parvekkeelle. Parvekkeen suunta on Kirkkokadulle päin.

Pesuhuoneeseen kulku on eteisestä. Seinät ovat kaakeloitu valkoisilla laatoilla joiden seassa on käytetty vihertäviä tehostelaattoja.
Pesuhuoneen varustukseen kuuluu suihku, bide ja peilikaappi sekä pesukoneliitäntä ja sauna

Vuokraa tästä itsellesi mukava ja kaunis koti!

Kirkkokatu 58

Hissillinen pienkerrostalo sijaitsee keskustan palvelujen tuntumassa. Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet, sekä viihtyisä, hyvin sisustettu ja varusteltu kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1999

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 848 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Heinäpää

Alue sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa. Rotuaarin kävelykadun kauppoihin on vain reipas kilometri eikä Limingantullin ostoskeskukseen sitäkään. Lisäksi alueella sijaitsevat koulut ja useampi päiväkoti helpottavat lapsiperheen arkea.

Keskustan kulttuuritarjonta on käden ulottuvillasi, sillä pääset liikkumaan kätevästi pyöräillen tai kävellen. Liikunnan ja ulkoilun ystäville Heinäpää tarjoaa paljon harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia. Alueella sijaitsee esimerkiksi Heinäpään urheilukeskus, jossa voi harrastaa erilaisia palloilulajeja sekä lenkkeillä ja hiihtää valaistulla radalla.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.