Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Kitimenpolku 21 A 12, Tuira, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kaunis valoisa kaksio Kitimenpolulla odottaa uusia asukkaita.

Huomioittehan, että ilmoituksessa olevat valokuvat ovat vastaavanlaisesta huoneistosta.

Tämä toisen kerroksen huoneisto tulvii valoa hyvän pohjaratkaisun ansiosta. Olohuone ja keittiö ovat samaa yhtenäistä tilaa.

Asunnon seinäpinnat ovat vaaleiksi maalatut. Joitain taulunreikiä seiniin voi jäädä, mutta yleisilmeeltään seinät ovat hyvin siistit.
Lattiassa on käytettä harmaan sävyistä laminaattia.

Keittiö on kompaktinkokoinen eikä vie liikaa tilaa olohuoneen puolelta. Kaapistot ovat vaaleat levein metallivetimin. Välitilan laatta on harmaa ja työtaso vaaleanharmaa.
Keittiön varustukseen kuuluu jääpakastinkaappiyhdistelmä, keraaminenliesi sekä astianpesukone.

Olohuoneen puolelta on kulku isolle lasitetulle parvekkeelle.

Makuuhuoneesta löytyy kolme vaaleilla ovilla omaavaa komeroa

Eteisestä löytyy naulakko ja siivouskomero.

Pesuhuoneessa on hyvin tilaa. Varustukseen kuuluu paikka 60cm pyykinpesukoneelle. Pyykinpesukoneen paikalle mahtuu myös pesutorni. Peilikaappi sekä bide ja pieni pyykkikaappi. Pesuhuoneen laattojen sävy on ajaton. Seinissä on valkoista laattaa ja peräseinässä käytetty tumman harmaata laattaa. lattiassa myös harmaan sävyistä laattaa.

Kitimenpolun talossa on jokaiselle huoneistolle oma huoneistokohtainen lämmin varasto. Varastot sijaitsevat kellarikerroksessa johon pääsee myös kätevästi hissillä.
Kellarikerroksesta löytyvät myös taloyhtiön sauna sekä kuivaushuone. Kitimenpolun pesutupa sijaitsee viereisessä taloyhtiössä Kuivastie 17:sta.
Taloyhtiön lukollinen pyörävarasto on pihalla samassa yhteydessä jätekatoksen kanssa.

Kitimenpolku 21

Kitimenpolku 21 on tyylikäs kahdeksankerroksinen hissillinen kerrostalo, jossa on yhteensä 48 asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita. Yhtä yksiötä lukuun ottamatta kaikilla asunnoilla on lasitetut parvekkeet ja kolme ylintä kerrosta tarjoaa huikeita näkymiä etelän suuntaan. Asunnot ovat nykyaikaiset, vaaleat ja kauniit. Lattia on laminaattia, raikas keittiö ja kylpyhuone sopivat moneen sisustusmakuun ja -tyyliin. Keittiössä on astianpesukone ja keraaminen liesi. Asukkaiden yhteistiloissa on hyvien varastotilojen lisäksi saunatilat ja kuivaushuone. Pihalla on vuokrattavia sähköpisteellisiä autopaikkoja joko talon omalla tontilla tai ihan naapurissa. Viereisessä talossa Kuivastie 21:ssä on asukkaiden käytössä kuntosali ja lisäksi Kuivastie 17 alakerrassa maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2014

Energy rating A

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, drying room, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 877 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Länsi-Tuira

Länsi-Tuira on suosittu asuinalue Oulun keskustan lähellä. Monipuoliset palvelut ovat sopivan etäisyyden päässä. Harrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset: lähellä on muun muassa jalkapallokenttä, joka on talvisin luistelukenttä, uimahalli, kansalaisopisto ja pururata, joka toimii talviaikaan hiihtolatuna. Länsi-Tuirassa on päiväkoteja, koulut löytyvät Itä-Tuiran puolelta. Oulun keskustaan matkaa on noin kaksi kilometriä. Ympäristö on viihtyisä kaikenikäisille asukkaille.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.