Meritullinraitti 7 B 31, Meritulli, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Koti keskustassa torin vieressä jonka lasitetulta parvekkeelta upeat puistomaiset näkymät Lohenpyrstönpuistoon.

Huoneistossa on maalatut seinäpinnat ja lattiamateriaali on pyökkiparkettia olohuoneessa ja keittiössä. Makuuhuoneissa vaaleanharmaa muovimatto.
Asunnossa on sälekaihtimet jokaisessa ikkunassa. Keittiössä kaapistot ja välitilanlaatat ovat valkoiset.
Makuuhuoneita asunnossa on kaksi. Toisessa makuuhuoneessa säilytystilaa on kahden komeron verran ja toisessa on seinän mitallinen komeroita. Kaapistot ovat pinnoiltaan vaalean sävyiset.

Kylpyhuoneen lattiamateriaali on vaalean kerman sävyinen muovimatto. Seinissä on vaaleaa kaakelia ja suihkunurkkaus vaalean harmaata kaakelia.
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu paikka 60 cm pyykinpesukoneelle. Pyykinpesukoneen paikalle mahtuu myös hyvin pesutorni.
Eteisessä säilytystilaa on avonaulakon lisäksi kahden komeron sekä yläkaappien verran.
Meritullinraitin talossa on jokaiselle huoneistolle oma huoneistokohtainen lämmin varasto.
A-rapussa sijaitsevat pesutupa ja kuivaushuone sekä kerhohuone. Pesutupa ja kuivaushuone ovat asukkaiden vapaassa käytössä ja kerhohuonetta voi varata esimerkiksi kokouksiin tai vaikka lasten syntymäpäivän juhlapaikaksi.
Jätekatos ja mopoparkki sijaitsevat sisäpihalla. Sisäpihalla sijaitsee myös lasten leikkipaikka.
Lämpimät pyörävarastot löytyvät A- ja B-rapuista.
Asunto on tällä hetkellä asuttu. Vuokraamme asunnon uudelle asukkaalle tyhjänä.

Meritullinraitti 7

Tämän ovisummerijärjestelmällä varustetun kohteen muodostavat kuusikerroksinen kerrostalo ja luhtitalo-osa. Kaikissa huoneistoissa on oleskelutiloissa parketti- tai laminaattilattia, osassa huoneistoja makuuhuoneissa on muovimatto. Kaikkien asuntojen parvekkeet on lasitettu.

Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet, kerhohuone sekä erillinen mopovarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2000

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1224 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Meritulli

Meritullin arvostettu alue sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa. Se on keskusta-asumista parhaimmillaan, monipuolinen palvelujen ja elämysten ydin. Rotuaarin kävelykadun kaupat sijaitsevat vain kivenheiton päässä, lisäksi lähettyvillä on koulut ja useampi päiväkoti. Kävellen tai pyöräillen pääsee liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Teatteri ja kirjasto ovat niin ikään kädenulottuvilla. Oulun kauppatori ja sen läheiset ranta-alueet houkuttelevat ulkoilemaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.