Meritullinraitti 7 B 32, Meritulli, Oulu

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Suositulla Meritullin alueella kolmannen kerroksen iso huoneisto.

Meritullinraitin talo sijaitsee torin rannassa Kauppahallin läheisyydestä. Tämä talo soveltuu hyvin autottomalle asukkaalle koska kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Asunnon seinäpinnat ovat valkoiset. Pieniä asumisen jälkiä seinistä löytyy muun muassa taulun koukkuja mutta yleisilmeeltään seinät ovat siistit. Huoneistossa on eteisessä, olohuoneessa ja keittiössä laminaattilattia. Makuuhuoneissa on harmahtava muovimatto. Sälekaihtimet ovat jokaisessa ikkunassa.

Keittiössä kaapistot, työtaso ja välitilanlaatat ovat vaaleat. Varusteena on keittiössä astianpesukone, jääkaappi, pakastinkaappi ja sähköliesi. Kulku lasitetulle parvekkeelle on ruokailutilan vierestä. Parvekkeen suunta on sisäpihalle päin. Tästä on helppo seurata esimerkiksi lapsia, jotka leikkivät sisäpihan leikkialueella.

Makuuhuoneita on kolme. Kahdessa makuuhuoneessa on kaksi komeroa ja yhdessä makuuhuoneessa vaatehuone.

Erillisessä wc:ssä lattiamateriaalina on vaalean kerman sävyinen muovimatto ja seinät vaaleat. Varusteena löytyy bide ja peilikaappi.

Kylpyhuoneen lattiamateriaalina on vaalean kerman sävyinen muovimatto ja seinät ovat vaaleaa kaakelia. Suihkuseinä on vaalean harmaata kaakelia. Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu pesukoneliitäntä, bide ja peilikaappi sekä wc istuin. Pyykinpesukoneen paikalle mahtuu hyvin pesutorni. Saunassa on tuuletusikkuna joka helpottaa tuuletusta ja antaa kivasti lisää päivänvaloa.

Säilytystilaa eteisestä on naulakon lisäksi yksi korkea komero ja yläkaapit.

Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyy pesutupa ja kuivaushuone, jotka ovat asukkaiden vapaassa käytössä. Pesuhuone ja kuivaushuone sekä taloyhtiön kerhohuone ovat A-rapussa. Kerhohuonetta voi varata esimerkiksi oman lapsen syntymäpäiväjuhlia varten. B-rapussa sijaitsee kaikkien huoneistojen lämpimät varastot. Pyörävarastot sijaitsevat kummankin rapun vierestä. Jätekatos ja mopovarasto ovat sisäpihalla. Sisäpihalla on viihtyisä lasten leikkipaikka keinuineen ja telineineen.
Asunto oli kuvaushetkellä asuttu. Vuokraamme asunnon uudelle asukkaalle tyhjänä.

Meritullinraitti 7

Tämän ovisummerijärjestelmällä varustetun kohteen muodostavat kuusikerroksinen kerrostalo ja luhtitalo-osa. Kaikissa huoneistoissa on oleskelutiloissa parketti- tai laminaattilattia, osassa huoneistoja makuuhuoneissa on muovimatto. Osa parvekkeista on myös lasitettu.

Yhteistiloissa on maksuton pesutupa, kuivaushuoneet, kerhohuone sekä erillinen mopovarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2000

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Meritulli

Meritullin arvostettu alue sijaitsee aivan ydinkeskustan tuntumassa. Se on keskusta-asumista parhaimmillaan, monipuolinen palvelujen ja elämysten ydin. Rotuaarin kävelykadun kaupat sijaitsevat vain kivenheiton päässä, lisäksi lähettyvillä on koulut ja useampi päiväkoti. Kävellen tai pyöräillen pääsee liikkumaan sujuvasti eri puolille kaupunkia. Teatteri ja kirjasto ovat niin ikään kädenulottuvilla. Oulun kauppatori ja sen läheiset ranta-alueet houkuttelevat ulkoilemaan.

Katso Oulun seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Oulun reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.